Täällä on satanut koko päivän kaatamalla.
Astuin muutama päivä sitten rannalla typerään keppiin ja mun jalkapohjassa on naurettavan pieni haava joka sattuu niin paljon, että olen linkannut nyt kaksi päivää kun mikäkin rampa.
Saaralla on kamala yskä mun mahaan sattuu helkkaristi.
Meillä on myös jälleen kerran krapula ja meitä naurattaa kokoajan.
Ollaan aikamoinen näky. Asiaa ei myöskään yhtään auta se, että saari käy liian pieneksi. Ei voi kävellä minuuttiakaan ilman että törmää uusiin tuttuihin ja pitää rupatella niitänäitä ja vältellä kaikenmaailman sukellus kutsuja ja pyöräretkiä mille ilmeisesti ollaan eilen innokkaasti lupauduttu.

Enhän mä toki oikeasti valita. Sadekkin lakkasi ja mä syön jätskiä altaalla.
<3
 

 

 

 

Koska mä olen myös mitä ihanin tyttöystävä. Lähetin mun poikaystävälle kivan kuvan

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Anonymous

En koskaan kommentoi blogeihin, paitsi tänään tietysti ensimmäistä kertaa. Aivan siis upeita kuvia, ja kadehdittava kroppa! WAU! Täytyy alkaa treenaamaan, jos vaikka näyttäis joskus samalta. Tai edes samantapaselta? Mutta jotta en liikaa ylistä pelkästään kroppaa, niin on kyllä kauniit kasvotkin. Ja kirjoitat mukavasti. =) T: Naispuolinen (hetero, vaikka muunlaisen kuvan voikin saada) lukija :D

Mytty

Nämä kuvat on kyllä mahtavia! Löysin blogisi viime viikolla ja aloin nyt lukemaan alusta lähtien, koukussa ollaan. Sulla on ihan mahtava tyyli kirjoittaa ja " seurassasi" olen viihtynyt useampana päivänä tuntikausia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram