Aamulennot ovat edelleen ihan mieluisia. Niissä on tietynlaista tunnetta. Johtuukohan se siitä, että silloin pienenä kaikille etelänmatkoille lähdettiin aina ihan aamun sarastaessa?

Muistan miten vaikeaa oli aina nukahtaa, mutta silti niin helppo herätä.

Viime yönä alitajuntani herätti minut tunnin välein. Näin koko ajan unta, että nyt on aika. Kello soi, herää tai myöhästyt.
Sisäisen yli-innokkaan herätyskelloni sekoilut on tosin ihan tervetullutta. Olen kerran myöhästynyt aamulennolta ja se tunne oli aivan kamala.

 

Usein myös luulen olevani todella ajoissa, mutta huomaan viimetingassa joutuvani silti kiirehtimään läpi Helsinki-Vantaata. Silloin käytän aina terminaali 2:sen taaimmaista turvatarkastusta – siinä ei ole niin paljon jonoa.

Nyt istun Heathrown kentällä, odottamassa jatkolentoa kohti New Yorkia.
Vaikka yleensä en saa unta koneessa, tuntuu nyt siltä että voisin jopa nukkua.
Minulla on tänään vielä hieman omaa aikaa Nykissä ja olisi ihanaa täydellä energialla kipitellä pitkin tuon ison kaupungin katuja.

 

 

Kuvat: Kira Kosonen @ Blond Rivets

Takki- Zara
Paita - Givenchy
Housut - BikBok
Kaulahuivi - Acne
Kengät - Acne
Laukku - Chanel

Kommentit (4)

Tea

Hyvää lomaa ja kuvia jälleen odotellessa :) ja haaveillessa omasta NYCin matkasta joskus

Janniina

Hey! Jos ne meinaa koolata sut, näytä bloggaajan virkamerkki (kai teil se on)ja sano et sun täytyy kirjottaa kysymysvastauspostaus2 NYT! HETI! (Tiedänhän rosvot ja tullit, kai ne ymmärtää..) Hehe... Kaikkea hyvää matkaan Julia Toivola <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram