Muistan kun joskus pienenä päätin, että haluan oppia kokkaamaan ja ostin ensimmäisen keittokirjani. Valmistin muistaakseni kookoskanaa oikein hartaasti ja keskittyneesti. Siitä tuli ihan kamalaa. 

Jos joku olisi silloin sanonut, että 20.5.2015 postilaatikostani tipahtaa muuten uusin Cosmopolitan, missä minulla on ensimmäinen oma palsta resepteineen, olisin varmasti nauranut räkäisesti (tai pikemminkin itkenyt, koska en todellakaan olisi halunnut silloin kenenkään maistavan kamalaa kookoskanaani).

 

Mutta ehkä tässä nyt vuosia myöhemmin, kymmenien keittokirjojen, ystäviltä saatujen oppituntien ja lukuisien kokkiohjelmien tuijottelun jälkeen, voin katsoa sitä palstaa kummastellen, hymyillen ja ehkä jopa hieman nöyrästi ylpeänä. Tuntuu niin oudolta nähdä se siinä printissä. Omat reseptit ja kuvat.

 

 

Tämä palsta on niin minua. Voitte varmasti kuvitella kuinka nautin sen tekemisestä. Sekalaisesti ruokaa ja matkustelua. Nämä asiat ovat niin lähellä sydäntäni, että haluan todella panostaa tähän pikku sivuuni ja koittaa keksiä sinne mitä maukkaimpia reseptejä ja hyviä vinkkejä!

 

Onko jollain hauska ja helppo resepti hakusessa, millä hurmata esim. jokin ihastus? Uusimmassa Cosmossa sivulla 20 olisi nyt sitten ohjeet viinivinkkeineen siihen ;)

Kommentit (14)

mm

Onnea Julia! Luettuani tän tulin niin iloiseksi sun puolesta, vaikkei tunnetakaan :) En yleensä hirveästi välitä Cosmosta (lehtiversiosta siis), mutta nyt melkein tekee mieli käydä ostamassa se..

Minnie

Jee ihanaa! :) Tykkään sun ohjeista hurjasti ja siitä, että käytät esim. kuhaa sen ainaisen lohen sijasta. Ite oon perheestä, jossa kalastetaan, niin oon syöny elämäni aikana varmasti enemmän kuhaa ja ahventa kuin lohta. Samoin teet muitakin ruokia kivoille tvisteillä. Nyt voiskin harkita Cosmon ostamista. Jatka samaan malliin vaan! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuha on niin hyvää! :) Vähän tosiaan viime aikoina olen yrittänyt kokeilla kaikkea uutta! Toivottavasti saan paljon kivoja reseptejä teille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram