Onpa outoa. Heräsin yöllä kolmen jälkeen enkä saanut enää unta. Olin yllättäen niin hereillä, että tunnin sängyssä pyörimisen jälkeen päätin vain nousta, keittää itselleni ison kupin teetä ja tulla tähän koneelle odottelemaan jälleennäkemistä nukkumatin kanssa.

Eilen oli muuten normaali päivä, mutta illalla kävimme tyttöjen kanssa Milttonin showroomilla katsomassa miltä Olsenien kaksosten Bik Bokille suunnittelema toinen mallisto näytti ja lasillisilla VinVinissä sen jälkeen. Nukkumaan menin jo yhdentoista aikoihin (mikä on minulle muutamaa tuntia aikaisemmin kuin yleensä), joten ehkä pääni nyt luulee levänneensä muka tarpeeksi.

Olsenien mallisto oli enemmän mieleeni kun se ensimmäinen. Ei sellainen, mistä olisin halunnut haalia kaiken kotiini, mutta joukossa oli nyt muutamia todella mieleisiä vaatekappaleita.


Kuvissa vilahtaa suosikkejani. Takki kultaisilla napeilla kaikessa yksikertaisuudessaan oli kaunis (ja edullinenkin alle 90€) nahkahousut puolestaan aitoa nahkaa ja niistä saisikin pulittaa jo päälle kaksisataa euroa. Mustassa mekossa oli selässä kivana yksityiskohtana kultaiset vetoketjut ja pitkä klassinen musta maksimekko näytti ihanan kevyeltä.

Mallisto saapuu kauppoihin 24.10

- Ja tässä kohtaa tekstiä olin nukahtanut. Heräsin seuraavan kerran kahdeltatoista päivällä. Tietokone ja jäähtynyt teekuppi pöydällä. Kiva, kun ei tässä olisikaan ollut päivällä muuta tekemistä.

Kommentit (6)

Vierailija

Kuka on tuo tyttö kanssasi kuvassa ? (: Aivan mielettömän kaunis ! Samoin on tuo musta mekko, josta noi kultaiset vetoketjut löytyy - oikeastaan kaikki mainitsemasi vaatteet voisin mukisematta ottaa vaatekaappiini. Mustaa maxia lukuunottamatta, 162 senttinen varteni nelimetrisellä lantiolla varustettuna tuskin näyttäisi kovin edustavalta.. (:

eltsi

Sun blogi on se mikä on pakko aina lukea kun bloggeriin on tullut uusi postaus - vaikka olisi kiire eikä oikeasti olisi aikaa, niin sinun blogi on silti luettava. Aivan mahtava mimmi olet blogisi perusteella, todella huoletonta ja hauskaa tekstiä. Olet niin hitsin kauniskin ja aivan ihana kroppa. Mitään vikoja en tästä blogista löydä, kun kommentteihinkin niin ystävällisesti vastaat. Tulipas sekava kommentti, mutta pointi oli se, että olet aivan upea! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat