Torstaina hieman äkkipikaisesti ostin lentoliput Portugaliin Lissaboniin.
Pähkäilimme jo liian pitkään vaihtoehtoja eri kohteista ja taistelimme aikataulujen kanssa.
No, eihän se matka ajattelemalla synny, joten muutama klikkaus ja voilá! Lähdemme viikon päästä :)
 

 

 

 

 

 

Kysessä on siis neljän päivän miniloma.
Lähdemme sunnuntaina ja tulemme torstaina.
Löysimme oikein kivan lento-ja hotelli kombon. Alle 400€ per henkilö lennot ja yöpyminen neljän tähden hotellissa. Hotelli on aika kivannäköinen ja loistavalla sijainnilla.

 

 

 

 

 

 

Saa nähdä riittääkö lämpöä ihan altaalla lojumiseen, mutta mitä viimeksi katsoin Lissabonissa oltaisiin plussalla yli kahdenkymmenen ja aurinko paistaa. Täällä kun ollaan kipristelty jää/lumi sateessa niin piitkään, että sehän tuntuu jo ihan helteeltä.

 

 

 

 

 

 

Ihanaa päästä lämpöön ja kiertelemään uutta kaupunkia. Ostosmahdollisuudetkin ovat kuulemma hyvät ja kaupunki kaunis. Suuresti odotan myös tutustumista Lissabonin ravintoloiden antimiin. Onneksi Lauri on ihan yhtä hullu ruoka fiilistelijä kuin minäkin. Istumme varmaan neljä päivää läpeensä erilaisissa ravintoloissa ja kahviloissa vaan syöden ja juoden.

 

Kommentit (6)

Anonymous

oi ihanaa! En malta odottaa lomakuvia :) Ajattelitko bloggailla sieltä käsin? -vakkari

Anonymous

Ihanaa ruoka lomaa siis teille. Tietääkseni Lissabon on siihein oikein oiva valinta kattavalla ravintola tarjonnallaan. Kuitenkin suosisin välttämään ihan turistialueiden "keskitasoisia ravintoloita" kun vähän syrjemmällä saa parempaa halvemmalla. :)

Anonymous

Olin Lissabonissa viimekesänä. Kiva paikka, vaikkakin nopeasti "koluttu" läpi. Minusta Neljä päivää on juuri sopiva aika olla siellä.Aurinko

Oc

Vakkari,Ajattelin aina kun ehdin :)Anonyymi,Toivottavasti! Kiitos vinkistä :)Aurinko,Mietinkin, että se neljä päivää saattaa olla juuri sopiva.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat