Tuli juhlittua enemmän, kuin olisin kuvitellut, mihin olen tottunut, tai mihin energiani on yleensä riittänyt.
Onneksi aiksaisemmilla Barcelona visiiteillä on jo muutamaan otteeseen kierretty nähtävyydet, rentouduttu, nukuttu hyvin ja herätty aikaisin aamulla rannalle, niin ei hävetä nyt ihan niin paljoa.
 

Yökerhot ovat auki aamukuuteen. Tämän jälkeen (yliluonnollisille ihmisille, jotka oikeasti muka jaksavat valvoa vielä kuudenkin jälkeen) on tarjolla jatkoja ja aamubileitä reilusti ja kaikille. Onneksi itse inhoan jatkoja. Uskon, että naamani muuttuisi yhdeksi isoksi silmäpussiksi ja tarvitsisin ainakin viikon unta jos niihin eksyisin.

Aamukuuteenkin oli jo aikamoinen koettelemus. Välillä väsytti niin paljon, että teki mieli nukahtaa pystyyn. Joko olen tulossa vanhaksi, tai sitten sisälläni elävä partyeläin on todella pahasti kuukahtanut.
 

 

 

Eräänä iltana lähdimme katsastamaan hieman pidemmällä sijaitsevan La Terrazza nimisen yökerhon (jos nyt linnaa voi kutsua yökerhoksi). Paikka tosiaan kun sijaitsi oikean linnan sisällä, että ei sen kummemmat puitteet.
Miten olisi Sedu Koskinen, yökerho esim. Suomenlinnaan?
 

 
 

 

 

Juhlien jälkeen lähdimme metsästämään taksia ja löysimme toisen linnan, sekä huoneen missä oli vettä? Riemastuin näistä kuin pikkulapsi karkkikaupassa ja veteen oli pakko päästä tanssimaan. Hyvä etten linnan suihkulähteeseen hypännyt.
 

 

 

 

 

Nähtyä tuli myös pakolliset rantakadun yökerhot mm. Opium, jonka henkilökunnalla on pahoja asenneongelmia ja jopa minulle meinattiin kutsua portsarit paikalle kun pudistelin päätäni sille, miten kaksi vodkabatterya voi maksaa 28 euroa.
Vieressä sijaitseva CDLC oli onneksi paljon mukavampi ja viihdyttiin myös pienissä baareissa ja kuppiloissa Goticin kapeilla kujilla.
 

 

 

 

Nyt on Barcelonapostaukset melkein lopussa, ehkä ostoksista tulee vielä jotain, mutta muuten tämä oli tässä ja voidaan palata normaaliarkeen. Asukuvia ja ruokarespetejä? Niitä ei ole täällä näkynyt aikoihin, jos muita postaustoiveita löytyy niin saa toki kertoa :)

Kommentit (19)

Anonymous

kivoja kuvia! ruokareseptejä joooo sun tekemät ruuat näyttää aina niin hyviltä :D

Salla

Oon aivan rakastunut noihin farkkushortseihin ja oon koittanut etsiä itselleni samanlaisia,tuloksetta :D

Anonymous

Miten olisi postaus on saliohjelmasta ja kunnon postaus kylppärin/vessan kaapin sisällöstä (toisin sanoen kauneudenhoitotuotteet)? :)

RagDoll

Ohho, mikä hinta! Kylläpäs vedättävät ihmisiä oikein olan takaa. Ja minä kun luulin, että Le Bonkin kympin virtanen on sikahintainen. =D

Julia

Anonyymi,Niin on :) Ei valitettavasti ole.Anonyymi,Kiitos. Ruokareseptejä check.Salla,Voi harmi, Ginassa oli keväällä paljon, mutta sen jälkeen ei ole kyllä näkymyt :(Anonyymi,Kauneudenhoitotuotteet ehdottomasti, on pitänyt tehdä jo pidemmän aikaa. Saliohjelmapostausta olen joskus kokeillut, mutta se tuntuu niin hassulta, enhän ole mikään saliexpertti :DAnonyymi,Haha, tiedän ketä tarkoitat, ei ole hän :D Hieman samaa näköä kyllä kuvissa, mutta luonnossa ihan erinäköiset.RagDoll,jep. Ei ihan tehnyt mieli maksaa, mutta heti oltiin radiopuhelimella kutsumassa portsareita, voi elämä.

Saga

Heippa, olen jo lukenut jonkinaikaa kivaa blogiasi :) Nyt haluisin kysyä vähän vanhempaan postauksessi liittyvää asiaa. Nimittäin olen itse menossa pariksi viikoksi Balille jouluna. Huomasin, että te menitte matkanne aikana Gileille ja kysyisin, että millä siirryitte Balilta Gili Trawanganille ja kuinka kauan matka kesti? Meillä tosiaan matkalla on aikaa vain 12 yötä, mutta Kutan vilskeen, apinametsän ym. lisäksi haluaisin "paratiisirannalle" ja tuntuu että sellainen löytyisi paremminkin juuri Gileiltä vai mitä mieltä olet? Kiitoksia hurjasti, jos viitsit infota ja kivaa kesänjatkoa! :)

Julia

Saga,Hei, kiva kun tulit kysymään :)Ostimme liput Kutalta. Siellä on kadun varsilla monen monta kojua missä myydään näitä lippuja, ei varmasti voi olla vaikea huomata. Kannattaa tosin käydä kuulemassa paras tarjous monelta eri lipunmyyjältä ja tinkiä pitää paljon. Hinnat vaihtelevat hurjasti.Kun sopva hinta on sovittu antaa ne eri aikataulu vaihtoehtoja ja sovittuun aikaan minibussi (tupaten täynnä) tulee noutamaan hotellilta ja vie satamaan (matka kesti aika kauan koska menimme ensin Ubudiin, missä yövyimme muutaman yön ja mistä lähdimme vasta gileille).Satamasta speedboat, tai jokin toinen hitaanpi vene (itse otimme speedboatin, mikä maksoi hieman enemmän, mutta oli nopeasti muistaakseni 30-60min perillä)vie teidät saarelle. Kaikenkaikkiaan matka sujui todella kätevästi ja henkilökunta siirsi vaivatta meidän jättimatkalaukut bussista veneeseen ja veneestä rantaan. Vähän hävetti, kun hontelo mies kantoi päänsä päällä 25kiloista laukkuani ja kahlasi aika pitkän matkan veneestä rantaan. Ja suosittelen ehdottomasti Gileille menoa. Kaunis ranta ja hiljaisuus todellakin tekee hyvää Kutan jälkeen :)

Saga

Ihana kun kerroit tuosta matkalaukkuasiasta myös, kun juuri mietin että tuleeko ongelmaksi suuri matkalaukkuni. Minä kun en ole oikein reppureissaaja- tyyppiä :D Mutta hyvä tietää, että homma onnistuu noin kätevästi! Kiitos infosta, tästä oli suuresti apua matkasuunnitteluissamme!

Anonymous

Oot tooosi kaunis :) Ihan sairaan upee! Ja oot kaiken lisäks tosi hauskan ja kivan tuntunen tyyppi.

Anonymous

Postaustoiveita voisi olla esim. videopostaus, kotikaupunkisi lempipaikkojen esittely, lukijoiden kysymyksiä sinusta, joihin vastaakin Lauri (kjäh kjäh), lisää ravintola-arvosteluja ja ruokapostauksia, ajatuksia syksystä ja miten kesän loppumisen kestää ja mitä positiivisia asioita on syksyssä (itse en voi käsittää miksi nyt elokuun alussa on jo niin kylmä, elokuu kuuluu mielestäni vielä käskuukausiin!), elokuva-arvosteluja, juttuja tai listoja rakkaimmista asioista tai miksei inhokeistakin..muita ideoita ei tule mieleen. :-)

Julia

Anonyymi,Kiiitos! Kiva, että olet saanut sellaisen kuvan :)Anonyymi,Vautsi, kiitos. Nyt tuli todella monta (tai no ehkä ne kaikki) hyvää ideaa mitä voin lähteä työstämään :) Erityisesti pidin Lauri vastaa ehdotuksesta :D Mitäköhän mieltä herra itse vaan on, saa nähdä.

Anonymous

Vau! Oot ihan mielettömän kaunis, sulla on aivan ihana tyyli ja täydellinen kroppa! Ihan kateudesta kalpeana saan lukea blogiasi :)

Julia

Anonyymi,Äh, älä suotta kalpene. Ihan tavallinen tallaaja vaan olen :D Kiitos ihanasta kommentista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram