Juhannus nimittäin meidän osalta. Lähdettiin eilen extempore sään takia ihan hurahtaen Hankoon päin (matkassa meni vain n.5 tuntia kaikkien mutkien kanssa). Alkuperäinen suunnitelma olisi ollut olla siellä tämä päivä, mutta mitäs siellä sateessa seisoskella ja mahtavin idea ikinä olikin mennä jo eilen - meillä oli niiin hauskaa! Yksitoista ystävää saatiin reissuun kasaan ja siellä me sitten aamuun asti juhlittiin.

Nyt kolmen tunnin yöunien jälkeen on hieman hauskahko olo. Köllötellään Laurin ja Saaran kanssa sohvalla, kuunnellaan sateen ropinaa ja katsotaan elokuvia putkeen ainakin kolme.

Mukavaa juhannuspäivää teille joilla tarmoa vielä riittää sitä juhlia ja kaikille kaltaisillemme luovuttaneille tietysti myös :)

 

Kommentit (22)

Lauraa

Mä en juonu eilen muuta ku limua ja silti mul on sellanen olo et olisin jääny jyrän alle.. Kärsin varmaa muitten puolest krapulast <3 :D

Vemppu

Mekin lähdettiin eilen ajanaan Tammisaareen kavereitten kanssa! Normaalisti mäkkimatkaan menee vähän yli tunti, nyt matka venähti 3 ja puol tuntiseksi vaikkei mitään kummempia mutkia tehty!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, meilläkin kesti niin kauan, että ystävämme ehtivät tulla samassa ajassa Amsterdamista Hankoon, kuin me Helsingistä Hankoon :D

liisa

itsekkin tosiaan suuntasin kavereiden kanssa hankoon ja tänään kyllä kanssa jo luovutettiin ton ihanan ilman takia :D hahhah, en kyllä usko että huomenna harmitaa yhtään kun saa herätä ilman krappea omasta sängystä.

http://liisamarian.blogspot.com/

Tinka

Kivoja juhannuskuvia :)) mulla meni koko juhannus töissä =// Mutta ajattelin kysyä sulta kun omistat monet ihanat jeffrey campellin kengät ja olen tilaamassa nyt ekoja niin onko ne koot ollut sun mielestä ihan normaalikokoisia? Tykkään sun blogista tosi paljon! Ihanaa kesää :))

Karoliinaaa

Mitäää :D Oispa ollu kivaa nähä sut hangossa! Mutta me lähdettiin jo klo 23 istuu kaverille ja sieltä yhden aikaan kotiin :D Hangossa kyllä on hyvä meno kesällä!

pitahayaa

Haha ite asun hangossa , oispa ollu kiva nähä teiät mut ei siellä sateessa hirveesti huvittani sitten olla!:D

Bloginselaaja

Wow kuin pitkät jalat sullon! :) En oo ennen sun blogiin eksyny mutta täytyy sanoa että koukutuin :) Mahtavia kuvia ja pidän sun pukeutumistyylistä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat