Tykkään melko usein piiloutua lippiksen alle. Välillä vähän pakoon maailmaa tai useammin ihan vain sitä huonoa hiuspäivää, vaikka blogissa sitä ei ehkä niin näekään. Toisaalta huomasin juuri, miten oudolta tuo kapistus päässäni kuvissa näyttääkään, joten ehkä ihan hyvä vain etten joka kuvassa hyppele lipan kanssa. Ehkä asukuviksi ei myöskään pitäisi päätyä se mitä puen mennessäni kauppahalliin, mutta toisaalta miksi ei. Eikö se ole se ”päivän asun” idea?


Mutta tänään minä hyppelen kevyemmällä vaatetuksella toivottavasti auringon alla ystävieni kanssa Portugalissa! Lähtö oli jo aikaisin aamulla, eli tämä tulee teille ajastettuna – silloin kun minä istun jo koneessa se onnellinen matkailijan virne naamassani.

Ei haittaa aikaiset lähdöt, ei turvatarkastuksen jonot, lentokoneessa istuminen ja pitkät vaihdot. Kaikki kuuluu siihen pakettiin ja siitähän otetaan kaikki irti. Aamukahvi kentällä maistuu paremmalta kun kotona keittiössä, turvatarkastusjonoissa näkee aina kaikkea hauskaa (tai sitten ei), lentokoneessa voi rentoutua ja lukea kirjaa tai uppoutua koneelle tekemään töitä ja pitkien vaihtojen aikana voi karata shoppailemaan! Niin kuin aion tehdä tänään vaihtomme aikana Berliinissä.

 

Toivotaan vuokraamaamme villaan hyvää nettiyhteyttä, mutta koska noista ei ikinä tiedä, niin postauksia on myös ajastettuna. Mm. viimeinen kenkäostos, ravintolavinkki, resepti jne. Toivottavasti pystyn kuitenkin kirjoittelemaan teille paljon myös paikanpäältä. Tai ainakin lisäämään kuvia Instagramiin @juliatoivola

 

Palataan Portugalista!

 

Lippis - New Era // Nahkatakki - Zara // Paita - Tommy Hilfiger // Housut - BikBok NeverDenim // Kengät - JC Rum Moto Boot

Kommentit (12)

Miaminttu

JEEEEEEE! Reissukuvia!!! :D Ainakin sitten jälkikäteen, jos nyt nettiyhteys ei suostu paikan päällä yhteistyöhön, joohan? :) Hupaisaa reissua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Täällä on niin kaunista että kuvia varmasti tulee varmasti paikanpäältä ja jälkeen useita kymmeniä! <3

torre

Ihan hölmö kysymys, mutta minne "karkaat" Berliinissä shoppailemaan? :D Itsellänikin pitkä vaihto tiedossa siellä, ja todella kiinnostaa mitä siinä voisi tehdä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Uusimmassa postauksessa kävikin jo hieman ilmi :) En ole itse mikään paras suunnistamaan berliinin kaduilla, mutta ystäväni osasi johdattaa kivoille pikkukaduille Itä-Berliinissä ja sitten lännessä olikin tunnettu KaDeWe kauppakeskus, missä paljon esim luksusliikkeitä alakerrassa ja isolla Kurfürstendammilla tunnettuja ketjuliikkeitä ym

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram