Lokakuu lipui ohitse ihan huomaamatta.
Nyt kun tarkemmin ajattelen, en edes muista siitä oikein mitään. Ja kun ajattelin vielä enemmän, en muista muistakaan lokakuista yhtään mitään. 

Onneksi bloggaajilla on mahdollisuus luntata. Napin painalluksella pääsee peruuttamaan suoraan päin 2012 lokakuista Julia versiota ja pääsee heti pällistelemään mitä sitä on ollut päällä, mitä onkaan pienessä päässään pohtinut ja minkälaisten ongelmien kanssa paininut.

Kovin yllätyksellinen aikamatkani ei ollut, mutta herätti minussa idean. Mitä jos näihin kuukausittaisiin asukoosteisiin lisättäisiin pieni mauste menneisyydestä? Kuva, tai tekstinpätkä. Jotain hauskaa, tai hölmöä. Huono asuvalinta tai jokin hyvä hetki. Ehkä joskus voisin kaivella jopa vuosiin 2011 ja 2010 asti. -Jos uskallan.
Kokeillaan.

Rewind: Julia October 2012


-Lokakuussa 2012 keksin vihdoin alkaa käyttämään Istagrammia. En tajunnut siitä yhtään mitään.
-Etsiskelin (silloinkin) ylipolvensaappaita ja löysin lopulta dkny:n täydelliset sellaiset. Mitkä vein kuitenkin heti suutarille.
-Ajoin melkein sen pesukarhukolarin.
-10things oli kuukauden suosituin tekstini. Oletan että syy siihen oli lopussa löytyvään 'käännökseeni'.
-Ajettiin Turkuun. Vain syömään.
-Kävin mielenkiintoisen keskustelun pultsareiden kanssa pankissa, mistä kirjoitin lokakuiseen blogiini näin:

”Ole mukana ja huuda meidän kanssa, hei pankinjohtaja! Halutaan sijoittaa miljoona teidän paska-rahastoon”
Tämän loistavan idean esitti minulle kaksi humalaista, jotka pankissa valitsi istumapaikkansa melko tyhjälle penkkiriville juuri niin, että minä olin tietysti mukavan tiiviisti heidän välissään. Kaljan huuruisen hengityksen saattelemana sain myös kuulla erittäin varteenotettavan teorian siitä, miten nurkassa seisova intialainen asiakas on terroristi. ”Kohta räjähtää koko paikka, mutta olenko sinä tyttö muuten demari, vai perussuomalainen? Tiedätkö mikä on YTR?”

Yhdessä tavoitteena raittius? – Teki mieli ehdottaa, mutta päätin olla hiljaa ja kuunnella selostuksia nyt puolestaan maaseutupolitiikasta, kunnes harmikseni vuoroni tuli. Oli kyllä niin mielenkiintoinen keskustelu.

Hymyilin lähtiessäni Intialaiselle koittaen kai viestittää että en pidä häntä terroristina, mutta poika tuijotteli vain kenkiään".

 

Kommentit (12)

Eetu

Kysyisin hieman asian vierestä, eli sun juomalaseista :D Olen etsinyt tuollaisia, mutta niitä ei tunnu löytyvän mistään. Tarkoitan siis lasia, mikä on viimeisimpänä näkynyt postauksessa Cozy Weekend läppärin vieressä. Onko minkä merkkinen tai mistä voisi mahdollisesti löytää?

Iloa "harmaaseen ja ankeaan" marraskuuhun! Sun blogissa on kauniita kuvia ja hyviä vaihtelevia kirjoituksia, jatka samaan malliin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ne ovat villeroy & bochin (ostettu saksasta) Veikkaan että aika pareus mallistoa, että voisi löytyä esim Stockalta ym :)

Ja kiitos, tuo oli ihana kuulla (:

Janna

Hölmö kysymys, mutta mitä mustia läpikuultavia sukkahousuja sä käytät? Näkyy tässäkin postauksessa muutamassa asussa. :) ittelläni on tuntunut kauheen vaikeelta ostaa oikeanlaisia, materiaalit on niin erinlaisia..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedätkös, mulla on ongelma nimittäin ostin kerran täydelliset sukkikset (juurikin nuo mitä noissa ylimmissä kuvissa on päällä) enkä muista enää että mistä! :D Ne on vieläkin ehjät ja käytössä ja kauhea pelko että menee rikki enkä löydä enää vastaavia! Sen muistan että ne oli 15-20DEN eikä mitkään kauhean kalliit, mutta jotenkin tosi silkkiset? haha, jos ratkaisen tämän mystteerin joskus niin tulen heti huutelemaan sitten tänne :)

A

Ihana blogi! tätä lukiessa saa aina hyvän mielen ja usein hyvät naurut. Sulla on hieno kyky kirjoittaa. Lisäksi ihania asuja :)
Tätä nykyä yksi suosikkiblogeistani!

Anniina

Hei ihana Julia! Tämä kysymys ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen. Mutta yritin siis etsiä täältä jotain hakujuttua, jolla voisin etsiä sinun ravintola-arvosteluja. Ollaan siis miehen kanssa aikeissa mennä ulos syömään perjantaina ja harmillisesti Farang oli täynnä ja mietitäänkin nyt että mitäs sitten? Ei huvittaisi aina mennä samoihin paikkoihin ja vuosipäiväkin vielä olisi ;) Osaisitko suositella jotain kivaa paikkaa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei olen tosiaan pahoillani, arkistot ja tagit on vieläkin työn alla!
Tuolla vasemmasssa yläkulmassa on myös tuo hakukenttä mihin voi kirjoittaa vaikka sanan ravintola ja sieltä tulee varmasti hyviä juttuja eteen :)
Mutta mutta, jos Farang oli täynnä niin mites Gaijin (suosikkini) kannattaa kokeilla sinne :)

Emma

Mullakin lokakuuta menee aina ohi, muistan yleensä vaan sateen ja pimeyden. Muutenkin tuntuu kun olisi vielä jotenkin horroksessa vielä koko marraskuun!
Tykkään kauheasti sun blogista, tyylistä ja varsinkin tavasta kirjoittaa. Sun postaukset piristävät päivää :)

Tuli

Idea mausteesta menneisyydessä kuulostaa kivalta! Tajusin tämän myötä, etten ole lukenut sinua vielä vuosi sitten?? :O No, onpahan jotain hyvää jäänyt käteen tästäkin vuodesta ;) ..Pääsin siis vasta nyt lukemaan tuon "10 things" -tekstinkin, enkä ihmettele sen suosiota :D Hihi!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiva kuulla :)
Ja no, en usko että olet menettänyt paljoakaan noissa muissa vuosissa (paitsi lukemattomat kirjoitusvirheet) :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram