Vaikka istunkin nenä tietokoneen ruudussa suurimman osan päivästäni (ja loput silmät iPhonen Instagrammia tapittaen) niin eiköhän elämääni vielä yksi sivusto mahdu. Nimittäin blogin Facebook sivut. Kyllä ne varmasti on sen arvoiset.
Olen  havahtunut että monesti tekisi mieli huikata teille joitain pieniä kuulumisia, sellaisia mitkä eivät kuitenkaan riitä kokonaiseksi postaukseksi tai minkä mukana ei ole kuvaa Instagrammiin ja niin edespäin.
Eli kuin lamppu pimeällä vintillä syttyi yhtäkkiä päässäni älyväläys ja tajusin Facebook statukset. Monet ovat fb –sivuja kyselleetkin, joten johan kesti ikuisuus näillä aivosoluilla välähtää.  
Minua myös ärsyttää suunnattomasti kun Bloglovin, Blogger ym (useimmiten Bloglovin ) ei päivitä uusimpia postauksiani ja ne hukkuvat bittiavaruuteen. Ihan kun en olisi niitä koskaan tehnytkään.
Yhdessä vaiheessa näin kävi melkein joka toiselle postaukselleni ja Bloglovinin näyttämä postauksien määrä kuukaudessa oli jotain säälittävän kymmenen tekstin tasoa, vaikka oikeasti niitä olisi ollut yli kolmekymmentä!
Joten ajattelin myös, että ehkä Facebookissa aikajanalle ilmoittamani uusien tekstien linkit eivät eksy omille teilleen ja pystyn myös tällä tavoin pitämään teidät enemmän ajan tasalla.

Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin. Käykää tykkäilemässä, jos tykkäätte. ocJulia Facebook –sivut löytyvät TÄÄLTÄ.Ja sieltä Instagrammista – mihin päivittelen myös milloin mitäkin löydätte minut nimimerkillä juliatoivola

Kommentit (7)

minävaan

hei mua kiinnostais et mistä toi sun oc blogin nimessä tulee? :) tulee ihan mieleen et oisit joku oc:n näyttelijä tai jotain... :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oivoi, se on pitkä ja tyhmä tarina :D
Aikoinaan kun blogin pistin hetken mielijohteesta pystyyn sen nimi oli oceanchild (beatlesin biisistä). no inhosin nimeä samantien ja lyhensin sen oc:ksi. Nyt inhoan sitäkin. Vaihtaisin heti jos keksisin jotain järkevää.

lili

Oi, onpa kiva =) Sun blogi on yks mun henkilökohtasia lemppareita! <3 Kävin tykkäämässä! =)

sofia

moikka! tykkäätkö sä vielä niistä rannekoru sormus yhdistelmistä? :) nimittäin jos tykkäät niin käy ihmeessä kattomass mun blogi, oon tehnyt niitä itse monia erilaisia ja myyn aika halvalla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram