Rannalla on kuolleita kuivuneita meduusoja yhtä paljon kuin pikkukiviä. Jos astut niiden päälle ne poksahtavat.
Eilen löydettiin myös kaksi kuollutta hyljettä. Toiselta puuttui pää ja toiselta puolet. Luultavasti hain puremia. Niitäkin kun täällä on paljon. 
Onpa positiivista tekstiä.

 

 
Itse en mene veteen koska A. se on jääkylmää, siis hyytävän kylmää. Täällä rannalla meillä on atlantin valtameri, mutta melko lähellä on taas ranta missä on intian valtameri ja se puolestaan on lämmintä. Ja B. ne hait. Tiedän että on todella epätodennäköistä joutua hain puremaksi, mutta ei siellä saisi mielenrauhaa kuitenkaan. 
Ryan sanoo, että välillä surffatessaan saattaa delffiini, tai hylje uida läheltä ja hän hetken luulee niitä haiksi. 
Jep. Jos mikään ahventa isompi kala uisi läheltäkään minua, kuolisin sydäriin. Niin siksi.
Minusta on tullut ihan nössö.
 
Lauri yritti (huom yritti) tuossa toissapäivänä surffata. Se näytti niin hauskalta märkäpuvussa. Tarvitsisi surffitukan sen kanssa. 
No, ei se haittaa, ilmeisesti ei ollut luonnonlahjakkuus, joten ehkä me ei tarvita tukkaa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Siinä teille hieno meduusanpoksauttelu- video. Meinasin laittaa kuvan hylkeistäkin, mutta ehkä pidetään tämä nyt edes jotenkin kivana blogina vielä.
 
Ainiin ja olen todella pahoillani tästä antiaktiivisesta bloggailustani. Varsinkin kommentteihin vastailusta. Nettiyhteys kun tökkii edelleen. 
Varastin naapurin nettikahvilan yhteyden. Se ulottuu tänne parvekkeelle asti jopa, mutta hitaasti. Ja suurena miinuspuolena on se, että sitä voi käyttää vain puolituntia päivässä. Siitäkin puolet menee odotellessa latautumista.

Kommentit (17)

Saara

Tosi makeita kuvia! Erityisesti tuo sydän hiekassa on ihan uskomaton :) Voipi olla, että joutuu joskus itsekin matkustamaan Etelä-Arfikkaan...Moiety Diaries

Anonymous

Aivan upeita kuvia! Hauskat kuvakulmat ja tunnelma on ihan mieletön! Ja oot aivan super nättinä!

Julia

Kiitoskiitos :) Jos ei näissä maisemissa kuvat onnistu, niin johan on ihme. Ja todella kiva paikka on kyllä. Paaljon mahtavampi mitä osattiin odottaa!

Julia

Anonyymi,Meduusat ovat kuolleita. Kaikki täällä astuvat niiden päälle, koska niitä on niin paljon. Poksahtelua kuuluu sieltä täältä. Minä taidan olla ainut joka hyppelehtii varpasillaan ja näyttää hölmöltä yrittäen välttää osumista niihin.

souphie

Ihania kuvia tosiaan! Vitsi pystyn nii hyvin samaisumaan tohon hai pelkoon! Mäki pelkään niitä sikana ja muutenkin jos joku elävä ui mun vieressä tai kutittelee mun jalkoja vedessä ni säikähdän kuoliaaksi! Ollaan tammikuussa menossa Thaimaahan ja saa nähdä miten siellä pärjää ku pitäis vähintään snorklata ja kuulemma viel oppia sukeltamaan... sehän nähdään :P..http://souphie.wordpress.com/

Anonymous

En mäkään tuonne uskaltaisi mennä uimaan! :DDD vaikka niitä ihmisiä tilastollisesti kuolee enemmän shampanja korkin osuessa päähän tai jotain sinne päin, silti.

HerminiCa

OOn taas ihan rakastunut :D Maisemat, toi poksahtelu - jep tiedän, sitä miten voi rakastua meduusojen poksahteluun en tiedä... ja te kaksi ootte kylä kaunis pari :)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat