Muistatteko kun kerroin Object Collectors Item -liikeen avajaisista Aleksanterinkadulla? Olin siellä myös itse käymässä ja todella positiivisesti yllättynyt liikkeen tarjonnasta ja valoisasta uudesta ilmeestä.

”Nähdään sovituskopeilla” huikkasin ystävälleni ja uppouduin ikuisuudeksi vaatetarjontaan. Minä olen niitä ihmisiä, jotka rentoutuvat vaatekaupoissa, eikä sovitusrumbakaan usein minua mitenkään häiritse. Vaikkakin tosin melko nirsosti sinne sovitukseen vaatteita kannankin.

Siksi ehkä vähän naureskelinkin vaatevuoren takaa, minkä tuona päivänä koppiin kiikutin. Valikoima oli vain todella mieluinen ja yllättävän hyvin suurin osa vaatteista vielä istui!  

Tässä muutama minun suosikkini

 

Miltä kuulostaisi jos tekin kävisitte kokeilemassa löytyisikö teille mieluisaa asukokonaisuutta? Bestseller on järkännyt teille huikean kuvauskisan, missä luomalla oman asukokonaisuuden ja postaamalla sen voi voittaa jopa 300 euron arvoisen lahjakortin.

 

Kilpailuun pääseen osallistumaan seuraavasti: Käy Object collectors item –liikkeessä Aleksanterinkatu 15, tai missä tahansa lähimmässä Vero Modan liikkeessä. Luo oma suosikkilookisi, ota siitä kuva ja postaa joko Instagramiin, tai MyCosmon galleriaan. Muista laittaa mukaan hashtag #objectasu, tai #veromodaasu (riippuen siitä kummassa liikkeessä asu on kuvattu).

Osallistuneiden kesken arvotaan yksi 300 euron lahjakortti ja 4kpl 50 euron lahjakorttia (Objectin, tai Vero Modan liikkeeseen). Kisa-aikaa on sunnuntaihin 27.4 asti!
Veikkaisin, että voittomahdollisuudet ovat tässä kisassa aika hyvät :)

 

Onnea arvontaan!

 

 

 

Yhteistyössä Bestsellerin kanssa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram