Eiliset kaupunkikiertelyt jäi lyhyeen katsoessani parhaaksi tehdä pikaisen u-käännöksen takaisin kotiin, tai saisin elää kuukauden nuudeleilla.

En pidä nuudeleista. Syötiin niitä joskus ala-aste ikäisinä aina. Jokin siinä liemessä saa minut nykyään voimaan pahoin. Olen kyllä yrittänyt. Olen myös yrittänyt fantaa ja appelsiinimehua, ei pysty. Tämän inhon sain aikaan puolestaan teinivuosina, kun kaikki se alkoholi mitä nyt perjantai-illan kotibileisiin saatinkaan käsiin piti blandata juuri niihin.
Voisin taas analysoida järkevän teorian. Jos syön mm irtokarkeilla itseni överin partaalle kerran viikossa jonkin aikaa, niin lakkaisinko tykkäämstä niistä? Toisaalta en haluaisi, mutta kyllä appelsiinimehukin olisi terveellisempi vaihtoehto.

En suinkaan poikennut nyt aiheesta. En varsinkaan siinä määrin, että olisin unohtanut kokonaan alkuperäisen asian pointin. Varmaan jotain yhtä fiksua kuin nämä nuudelitkin. Suonen anteeksi, menen nyt nukkumaan. Palataan levänneenä asiaan.
 

 

Vieroitushoitoa makeisista karkkiövereillä ei jostain syystä kuulosta kuitenkaan yhtään pahalta.

 

Kommentit (17)

I'm Lacking

Mä joskus aikoinaan ostin ihan varsin nuudeleita enkä tykännyt niistä yhtään. Meni pitkään ennen kun ostin niitä seuraavan kerran. En nykyäänkään niistä erityisemmin pidä, mutta toisinaan esim. kanan kanssa ne on ok.Mä taas tykkään Fantasta, mutta Spritesta en tykkää nykyään yhtään. Joskus vähän reilu 10v sitä tuli juotua ja yhtäkkiä ei enää maistunut. Nykyisin se on lähinnä kuvottavaa. coca colastakaan en hirveästi välitä, paitsi vaniljacola on ihan hyvää. Harmi vaan, että sitä ei ainakaan täällä saa muuta kun 0,33l tölkissa ja maksaa 2e :D ja tolla hinnalla saa jo melkeen 1,5l pullon. Enemmän tosin juon esim. vissyä nykyisin kuin limsoja.

Riikka

Hyi mullakin on jäänyt kamalat traumat jostain juomista johon nuorena blandas viinaa. Ja en pystynyt moneen vuoteen edes haistamaan punaviiniä, kun tuli kerran teininä juotua jotain halpaa viiniä liikaa. Onneksi oon vähän pääsemässä siitä kammosta eroon.Ja vois testata tota sun karkkiteoriaa.. :)

iitu

Mitä jos alkaisi yhdistää karkkiöverit juomiseen?? Siinäpä vasta idea, olisikohan tämä vastaus sokeririippuvuuteeni?Nimim. en saa Pepsi Maxia enää kurkustani alas kun sitä piti ennen aina juoda vaniljakossun kanssa. Hyi yrjö, nousee oksennus kurkkuun pelkästä ajatuksesta...

Anonymous

tuli vaan mieleen että voisitko laittaa joskus blogiin kuvia itsesstäsi nuorempana (15-18v)? (: olis kiva nähdä kuinka oot muuttunu! :>

Nansku

Haha, meillä oli ala-asteella aina tapana mennä isolla porukalla koulun jälkeen yhden kaverin luokse. Pidettiin siellä aina tee kutsuja ja syötiin myös nuudeleita. Jäänyt kans niiltä ajoilta vähän kammo nuudeleita kohtaan... :DMulla taas fanta ja appelsiinimehu maistuu hyvin, spriten kohdalla puolestaan ehdoton EI :p

Tanja

Hyhhyh lapsuuden oksennustauteiluista on jääny päälle Jaffa- ja Fantatraumat :((

Anonymous

Upea vyötärö. Oot kyllä oikea rotunainen! :)Onko sulla paljon pr-keikkoja ja minkätyyppistä työ niissä on?

souphie

Ihana toi hame! Mist se on? Ja noista nuudeleista. Mun iskä oli jostai kerran ostanut mulle kauheen pussillisen niitä ja söin niitä joka päivä ihan hulluna kunnes sitten sain tarpeekseni ja vielä kuulin jostain et ne on tosi epäterveellisä kun niissä on jotai ihme ainetta.http://souphie.wordpress.com/

Anonymous

En tiedä onko tämä asiallinen kysymys (?), mutta mikä sun kuppikoko on?:D Sulla on kivannäköiset tissit. Hah, kuulostan ihan teinipojalta.

Anonymous

Sullahan on etuhampaissa laminaatit? Olet joskus mielestäni näin sanonut. Minkähintaiseksi hammasremontti tuli, about? Itseä kiinnostaisi kohentaa omaa rakohymyäni. :)Sun blogi on puhdasta estetiikkaa. :)

Julia

Jes, Teini-iän viinablandikset on siis pilanneet muidenkin suhtautumisen limuun/mehuun. :D Eikä ne nuudelitkaan ilmeisesti ihan kaikille maistu. Hameesta kyselleille. Se on sieltä H&M:stä. Ylläri :)Anonyymi,Et ole ainut joka nuoruuskuvia on kysellyt. Niitä löytyy ehkä jostain albumista vintiltä. Kovasti on pitänyt kaivaa ne sieltä, mutta vielä on työn alla. :)Anonyymi,En tee pr-keikkoja ollenkaan. Satunnaisesti olen joskus tehnyt, mutta aika vähän. Anonyymi,Kyllä muutama vino etuhammas korvattiin laminaateilla jokunen vuosi sitten. Jos en ihan väärin muista niin 1700 maksoi. Voit lähettää minulle sähköpostia, niin kerron tarkemmin.

Anonymous

"Ihana toi hame! Mist se on? Ja noista nuudeleista. Mun iskä oli jostai kerran ostanut mulle kauheen pussillisen niitä ja söin niitä joka päivä ihan hulluna kunnes sitten sain tarpeekseni ja vielä kuulin jostain et ne on tosi epäterveellisä kun niissä on jotai ihme ainetta"Ihan on ne normaalit nuudelit sen takia epäterveellisiä, että ne eivät sisällä mitään hyödyllisiä ravintoaneita. Pelkkiä huonoja hiilareita, eikä ollenkaan esim. kuitua. Lisäksi niiden ne valmismaustepussit sisältävät paljon rasvaa ja suolaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram