Muistatteko vielä ne vahvat rajaukset, Maybbelline Nude –paletin ja Rock the nude lookin?
Tässä tulisi vihdoin sitä meikkitutoriaalia tuon kyseisen lookin tekemiseen.


Ja kuten viimeksi mainitsinkin, oli tällainen vahva rajausmeikki pikkusilmilleni ihan uusi kokeilu, mutta lopputuloksesta tuli yllättävän kiva ja erilainen! Tuon paletin 12 pigmenttisellä eri luomivärillä pystyy luomaan todella erilaisia silmämeikkejä ja Maybellinen The Nudes –kampanjasivuilta löytyykin 12 erilaista meikkilookia ja tuoriaalia 12 pohjoismaisen bloggaajan toteuttamana.

 

Itselleni paletti on jäänyt jokapäiväiseen käyttöön ja vaikka selkeät suosikkivärit paletista on jo löytynyt, tykkään silti usein kokeilla eri sävyjä. Sekoitella niitä keskenään vaihdella matan ja helimäisen välillä. Todella monikäyttöinen luomiväripaletti ja loistava hinta/laatusuhde. Tämän tuotteen suosio on ollut aika huima kun taisi päästä koko tuote Suomesta jo kerran loppumaankin, mutta onneksi näitä löytyy taas kaupan hyllyltä.

 


Ehkä Nude paletti ja kasa muita meikkejä olis tervetullut myös sinne kokeiluun? Instagramissa on nyt käynnissä kilpailu, missä luomalla oman Nude –lookkinne voitte voittaa 106€ arvoisen Maybelline New York Nudes meikkisetin. Käykää katsomassa inspiraatiota joistain näistä 12 –lookista, tai koittakaa luoda kokonaan oma lookkinne nro13. Valmis meikkilookki postataan Instagramiin hashtagein  #DareToGoNude, #MaybellineSuomi sekä @MaybellineSuomi ja ollaan mukana kilpailussa! Aikaa osallistumiseen on aina 17.heinäkuuta asti.
Tarkemmat kisaohjeet löydät myös täältä.

Kommentit (6)

Aino

Harmittaa, että niin huippublogisi on mennyt huonompaan suuntaan. Haluaisin sen vanhan Julian takaisin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pahoittelut jos koet niin :) Blogi kun on iso oma omaa elämää, eikä sekään tasaisesti ole aina "huippua" :) Välillä on erilaisia kausia.

Simone

Hello :)

First i wanna say, I LOVE your blog. So inspirational :)
I have something I really need to ask you. I'm going to Asia in a month and the long Lindex kimono would be PERFECT for that trip. Would you be interested in selling it? I will pay a very good price and shipping of course :) We don't have any Lindex shops in Denmark - such a shame.

Have a good day!

Simone

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

H Simone :)
Thank you so much, that's is so nice to hear!
Unfortunately, i use that kimono a lot and I do not dare to sell it yet :(

I hope you find it somewhere. Have a wonderful trip to Asia

Katri

On tylsää että viime aikoina melkein joka toinen postaus on loppupeleissä vain mainostusta ja yhteistyöpostauksia.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän että niitä on ollut nyt paljon. En itsekään yleensä pidä siitä että yhteistyöjuttuja tulee liian tiuhaan tahtiin, mutta nyt alkaa hieman hellittää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram