Äitini toi minulle New Yorkin reissultaan Rachel Royn neuleen.
Pakko myöntää, että aluksi katsoin sitä vähän hämmästyneenä- mitä ihmettä minä tuolle teen? Siinä on hassuja "roikkuvia" osia, mutta vyön kanssa ne saa aisoihin ja pidän neuleesta todella paljon. Kesällä se voi olla rennon upea shortsien kanssa. Kiitos äiti.
 

 

Eilen ja tänään on ollut niin normaali päivä, että en saa mistään nyt mitään kirjotettavaa irti.
Olen siivonnut/hengaillut kotona, käynyt zumbassa (urotyö!), kahvitellut ystäväni kanssa, ollut töissä ja katsonut elokuvaa Laurin kanssa. Pitkästä aikaa vuokrasimme hyvän elokuvan! Next three days. Trilleri/draama. Saanut todella hyvät arvostelut, eikä turhaan. Jännitin läpi elokuvan sormet suussa.

 

 

 

Ostin viikko sitten mangosta tämän laukun myös beigenä (aikaisemmin mustana. Näkyy melkein kaikissa kuvissa- ei ehkä ole jäänyt huomaamatta?) Nykyään olen kyllä sitä mieltä, että hihnna on liian pitkä.
Asia on kuitenkin korjattavissa, muuten niin ihana, simppeli ja juuri sopivan kokoinen laukku. Saan tungettua sinne järkkärin, meikkipussin ja lompakon. Joskus jää jopa tilaa aurinkolaseille.

Eiköhän tässä ollut tarpeeksi jo perus puuroa tälle postaukselle.
Nyt alan keräämään tahdonvoimaa, että jaksaisin mennä salille. En pidä iltatreeneistä.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (7)

Anonymous

Heipat! Löysin hetki sitten blogiisi. Kun katsoin kuviasi tajusin, etten itse ole sitten pätkääkään hyvännäköinen, enkä osaa edes pukeutua. Tosin tajuan nyt miten minunkin kuuluisi pukeutua... Kiitos vaan sinulle jumalaisen kaunis ihminen! :)

Anonymous

Toi Next Three Days oli kyl oikeesti ihan hurjan jännittävä! Ja piti otteessaan kyl loppuun asti. Mulle vaan ehkä vähän liian jänskä ja pelottava, kun eläydyn aina leffoihin niin supervoimakkaasti ja alan ite elämään niiden päähenkilöiden elämää... :D

Oc

Anonyymi,Voi älä nyt niin ajattele. Kaikki ihmiset ovat kauniita juuri omalla tavallaan ja pukeutuvat oman persuunansa mukaisesti. Ihan tylsäähän se olisi jos me kaikki näyttäisimme samalta! Pidä vaan oma tyylisi ja mitä eniten: pidä itseäsi kauniina! :)Essi, Kiitos :) Anonyymi,Minäkin moneen otteeseen sanoin laurille, että "inhoan tätä leffaa" kun jännitin koko ajan niin paljon! Ihan kipristelin sohvalla loppuun asti! Yanna,öö ö 40€? se on kyllä kätevä, ja "ajaton" kannatan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram