Toisinaan ei jaksa höyrytellä, keittää, kikkailla ja paistaa. Niitä päiviä kun tekee silti mieli jotain raikasta ja maukasta. Salaattia, kasviksia juustoja.
Eilen tein ennätysnopeasti kasvisannoksen, mihin käytin apunani kaikkea valmista ja ystäväämme mikroa.

Sillä aikaa kun kvinoa keittyi kattilassa sen 15 minuuttia. Pilkoin punajuuren (kyllä, suoraan purkista), lämmitin kastikkeen (valmis ruokakerma ja kulhossa mikrossa), sekä kypsensin parsakaalin höyrytintoiminnolla mikrossa. (Mitä ennen olin tosin hyppinyt pitkin seiniä ja vähän kattoakin löydettyäni parsakaalista jättimäisen hämähäkin. Ja todella tarkoitan nyt jättimäistä. Kahden euron kokoinen mielettömän paksu espanjalainen tuliainen. En ole ikinä nähnyt vastaavaa otusta, mutta onneksi tavattiin näin ruoanlaiton merkeissä parsakaalissa. P.s pahoittelen niitä jotka joutuivat kuuntelemaan hämähäkki-kiljumistani snapchatissa).

 

Kokonainen parsakaali
kvinoaa
puolikas kasvisliemikuutio
herbamarea maustamiseen
punajuurta
vuohenjuustoa
mustapekka ruokakermaa
korianteria

 

Huuhdo kvinoa ja keitä paketin ohjeiden mukaisesti. Lisää keitinveteen puolikas kasvisliemikuutio ja vähän herbamare-maustetta. (Tai muita mieluisia mausteita).

Pilko punajuuret kuutioiksi ja leikkaa vuohenjuusto. Lisää ne kypsän kvinoan joukkoon ja sekoita varovasti.
Höyrytä parsakaali ja lämmitä ruokakerma. Aseta parsakaali kvinoan päälle ja kaada parsakaaliin lämmitetty ruokakerma. Lisää lopuksi tuoretta korianteria.


Kuulostaa ehkä hassulta, mutta annos oli oikeasti todella maukas ja ainakin helppo ja nopea :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram