Joku jo kyselikin missä meidän vappukuvat viipyilee.
Ajattelin, että en laita niitä, koska niitä on hurjat neljä;
minä, puu, pöytä ja minä.


Ei mikään mahtavin kuvasaldo, mutta toisaalta miksipäs ei.Kuvat ovat keskiviikolta, mutta kyllähän me tiistainakin kipitettiin tuolla ystävän tupareissa ja levyjulkkareissa. Myöhäiseksi meni, mutta onneksi jo yhdeltä seuraavana päivänä onnistuttiin olemaan Kaivopuistossa nauttimasta ihanasta säästä ja ihmishulinasta.
Melkein jopa harmitti, että piti piakkoin siirtyä sisälle Katajanokan Kasinolle vappubrunssille, mutta toisaalta kun on hyvä porukka, niin meillä olisi ollut hauskaa varmaan vaikka oltaisiin kykitty kaivossa.


Kaiken kaikkiaan kaksi päivää vappua oli aikamoinen koettelemus. Taisin saada siitä pienen flunssankin ja vielä eilenkin lounaalla kaadoin kahvit pitkin kahvilan tiskiä ja olin niin pöhkön oloinen että suosiolla takaisin kotisohvalle lepäämään.


Tänään onneksi jo paremmin ja aurinkokin paistaa. Ajattelin lähteä lenkille. Kevät on ihanaa lenkkeilyaikaa kun löytää ensimmäisiä kukkia ja voi istahtaa kalliolle nauttimaan auringonsäteistä.
(eli lenkkini ovat kaikkea muuta kuin sitä juoksemista).

Kommentit (19)

L

Katoin että sullapa on melkoinen tupeeraus tossa ekassa kuvassa,mutta se olikin takana olevan pää:D
kivan sävyistä kynsilakkaa!

raitis

"Jo" yhdeltä Kaivopuistossa. Heh, me lähdettiin jo silloin pois, kun juopporemmit alkoi eksyä paikalle...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Monta vuotta yötöitä tehneenä (ja yöeläjänä muutenkin) unohdan, että tosiaan muille yhdeltä ei ole aikaisin :D

Veera Einola

Meidän vapusta ei myöskään montaa kuvaa löydy! Joita voisi siis julkaista, koska lapseni ja mieheni kasvot pyrin pitämään (ainakin vielä toistaiseksi) poissa blogistani! Antoiko Lauri "kasvonsa" mieluusti blogiin? :D

t. Veera

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lauri antaa kasvonsa mielellään blogiin, mutta minä yritän pitää sellaista linjaa, että täällä ei liikaa niitä kuitenkaan näkyisi :)

elisa

En voi muuta kuin kiittää tästä sun blogista, ihan mahtavaa luettavaa! Nytkin selasin pienessä laskuhumalassa 8 sivua "urpo" kategorian postauksia vedet silmissä ja välillä taisin ehkä vahingossa muun perheen nukkuessa päästää sellasen ihan jäätävän nauruhirnahduksen koska ei kukaan oikeesti voi pestä sitruunaa pesukoneessa tai mun sit mun alltime lemppari; steinerkoulun Luomu Hiewatha XD

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahahahha :D
Urpo kategoria taitaa olla kyllä se paras kategoria.
Tulikin ihan ikävä luomu Hiewatha tekstejä, pitäisi yrittää saada urpo kategoriaan lisää vastaavia! :)

Kiitos, että olet selvästikin samalla huumori aaltopituudella kanssani <3

Liisa

Uskomaton tämä Jenin kommentti! :) Unohdin, että sultahan voi tilauksesta pyytää mielenkiintoisia postauksia (...tai bostauksia. Tirsk!). Niinhän se homma menikin.

M

Se, että nykyään sun läheiset jää blogin ulkopuolelle, vähentää kiinnostavuutta. Ei tarvi jakaa kaikkea itsestään, mutta esim vappu-postaus oli tylsä.. Olisi ollut mukava nähdä iloisia vappukuvia sinusta ja ystävistäsi, mutta omia valintojahan ne on :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minustakin olisi ollut kiva laittaa sellaisia kuvia, mutta kuten postauksen alussa mainitsin kuvia oli nuo neljä, enkä alunperin meinannut koko vapusta mitään kirjoittaakaan juuri sen takia :)

Minulla on myös vain kourallinen tiettyjä läheisiä kenestä voin laittaa kuvia tänne. Valinta ei niinkään ole minun, vaan ystävieni ja ymmärrän kyllä että moni ei halua kasvojaan julkaistavan kymmenille tuhansille täällä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram