Moni on varmasti jo kuullut aivan tarpeeksi reilu viikko sitten pidetyistä blogi-gaaloista. Mitä kelläkin oli päällä, kenen mielestä se oli niin ihanaa ja toisten mielestä taas ehkä ei. Minä en vielä ehtinyt niistä mitään sen kummemmin sanoa, joten jälkijunassa pakko jotain pientä vielä täältäkin suunnalta tänne laittaa.

 

Vaatteet. Tietysti niistä pitää puhua ja ehkä rehellisesti kertoa, että olin niiden kanssa aivan hukassa. Yleensä olisin ehkä hieman saattanut ahdistua tilanteesta, missä hätävaraksi tilaamani Asoksen mekot saapuivat kahta tuntia ennen gaalaa ja vielä ystäväni työpaikalle, koska en itse ollut vielä edes kotona. Toivoin vain että ne sopisi päälle ja vaikka ihan hyvinhän ne lopulta sopikin, en ollut miettinyt kokonaisuuteen sopivia asusteita yhtään ja lopulta menin vain sillä mitä sattui olemaan.

Ja se jotain sattui kirjaimellisesti, nimittäin jalkoihin ja luottokenkäni vielä. Ne millä on monet illat tarvottu ja ties missä. Miksi ne nyt päättivät käyttäytyä näin. Sitä en tiedä. Ehkä jalkani olivat vain turvonneet, ehkä en huomannut sitä aluksi koska minua jännitti. Kyllä myönnän jännitti jostain syystä aika paljon. Enemmän ehkä ystävieni ehdokkuudet kuin omani. Olisin halunnut jokaisen heistä voittavan oman kategoriansa ja tätä mietiskellessä ensimmäinen ilta menikin silmänräpäyksessä ohi. Tiedän sen mm. Siitä, että en syönyt mitään tarjolla olevia ruokia. Ja se on ihme jos mikä, se että minä pysyn noutopöydästä poissa.

 

Ensimmäisenä iltana näytin siis vähän jalkansa loukanneelta tipulta. Toinen ilta sujui hieman rennommin - vaatekriisi oli tosin aikalailla sama, mutta aika kului iloisesti Eevin ja Kiran kanssa naureskellen. Mietinkin miten vaikeaa ehkä olisi olla vastaavissa juhlissa ilman tukijoukkoja ja läheisiä ystäviä. Muistan tuosta illasta erityisesti sen miten nämä kaksi hurrasivat täysiä kun kävin lavalta palkintoni hakemassa. Olin todella kiitollinen että he olivat siellä mukana.

 

 

 

Ja kiitollinen olen tietysti myös edelleen teille äänistänne, enimmän kyllä ehdottomasti vain siitä että luette, mutta myös tietysti, että teitte voitosta mahdollisen. Olen miettinyt mikä sai minut niin hämilleen palkinnoista tai miksi ne merkkasivat niin paljon. Jotenkin sitä ei vain vuosienkaan jälkeen tajua - vaikka palkinnolla päähän löisi, että siellä muutkin kun äiti tätä lukee. Se että ensimmäisenä päivänä saa kiitosta tuomareilta ja toisena lukijoilta. Tottakai se tuntui aivan hemmetin kivalta. Ei kai sitä muuta voi sanoa.

Toivottavasti pysytte vielä pitkään matkassa, ihan sama oliko niitä blogigaaloja vai ei :)

Kommentit (12)

Tuia

En oo tainnukaan ennen konnentoida, mutta oon jonkun aikaa seurannut sun blogia! Upeita asuja gaalaa varten, varsinkin toi valkonen mekko. Mistä oot sen tilannu ja tiiatko yhtään saiskohan samanlaista vielä?:)

Sanni

Onko tällä kauniilla oranssi pukuisella naisella (vasemmalla kuvassa) blogia? Hänen mekkonsa on niin silmiä pistävän upea ja haluan juuri samanlaisen, joten pakko saada metsästettyä käsiinii.. Ei sillä, ettet sinäkin olisi AINA upeana! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tarkoitatko siis meidän Vilmaa? Blogi löytyy täältä MyCosmota ja puvustansakin tehnyt jo postauksen, joten ei muuta kun sivupalkista Vilma P. Auki ja lukemaan :)

Vierailija

Onnea palkinnoista, oikealle bloggaajalle ne menivätkin!!:)

Mistä olet tuon mustan asun hankkinut? Tosi yksinkertainen mutta tyylikäs asu!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) :)

Hame on Objectin, toppi Asokselta ja tuo ihme pusakka Ginasta :D Eli aikalailla vähän kaikennäköistä vaan koottu päälle! :)

Emilia

Olit taas kerran aivan upea ja onnea vielä voitoista! :) oli ihanaa törmätä taas, toivottavasti ei jää viimeiseksi!

Vierailija

Ihania kuvia ja tykkään eritoten tuosta ylimmästä kuvasta, sillä jotenkin siitä vain huokuu se ilo! Onnea vielä kerran palkinnoista! Olet kyllä ne ansainnut. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram