Ai, että miten minua nauratti.
Eerikinkadulla on melko uusi ravintola Bueblo. Niin perhanan suosittu kuppila, että se vaati meiltä kolme yritystä mahtua sisään syömään.

Ruuhka kertoo jo varmasti sen, että ravintola on todella paljon kehuttu. Kuulen aina samat hehkutukset "halpa, hyvää ruokaa, aito meksikolainen kokki, kastikkeista tortilloihin kaikki itse tehtyä!" En siis halunnut luovuttaa ja eräs kaunis päivä yllätykseksemme mahduimmekin lounaalle. Odotukset olivat korkealla ja lounaslista näytti eksoottiselta suklaa-chilikastike vaihtoehtoineen.

Tässä vaiheessa on hyvä varoittaa kaikkia, että en ole meksikolaisen ruoan ylin ystävä. Mieltymykseni rajoittuvat perus tortilloihin, en siis tiedä mitä höpisen, mutta ajattelin että tämä paikka olisi viimeistään käännyttänyt minut-  toisin kävi.
En tiedä kehtaanko edes kirjoittaa mielipidettäni, koska en tästä ruoasta mitään tiedä ja mielipiteeni on niin eriävä suuren massan kanssa, että kohta minua heitellään pikkukivillä tuolla kadulla. Jokatapauksessa pakko kertoa olevani niinkin eriskummallinen, että en pitänyt ruoastani. Kaikki muu oli kohdallaan. Palvelu erinomaista, 8 eurolla sai salaattia ja alkukeittoa, pääruoka oli riittoisa ja kahvikin kuului laskuun. Tomaattikeitto oli hyvää, mutta pääruoastani jätin lautaselle yli puolet, jopa Laurikin jätti, joten en ole yksin kivitettävänä.

Koska olen sitä mieltä, että mitään ei pidä tuomita yhden kerran perusteella, pakotan itseni tänne vielä uudestaan (en tosin lounasaikaan) ja toivottavasti palaan suosituksien kera.
 

 

 

 

Onko muilla kokemuksia? Olenko tosiaan niin huono meksikolainen, vai satuimmeko vain vääränä päivänä syömään?

 

 

 

 

 

 

 

Menin myös hajottamaan gt:n ihanan perhossormukseni (siis ihan varmasti meksikolainen ruoka voi turvottaa sormia?) Joten ostin suruuni tämän lohdutussormuksen.

 

Kommentit (18)

Anna ja Anniina

Tuo ruoka ei kyllä ainakaan houkuttelevalta näytä:D Vähän niin kuin olisit kotona kiireessä lätkässyt vaan ruoan lautaselle. Ulkonäön perusteella en söis:DAnniina

Anonymous

Kävin Bueblossa viime viikolla enkä myöskään ihastunut. Hieman sama vika, eli en kauheasti pidä meksikolaisesta ruuasta. Piti kuitenkin päästä testaamaan kyseinen ravintola ;-)Paikka oli kyllä viihdyttävä ja palvelu sekä tunnelma perjantai-iltana hyvä!

Nata

ai että, ihanat kynnet! ny meitsiki pääsi kynsien makuun ja alan stalkkaa kaikkii rapsuttimia seuraavaa huoltoa silmälläpitäen!

Anonymous

Heii, aloitin juuri seuraamaan blogiasti ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! :) Ihana koti! Missä asut ja minkä ikäinen olet, jos saa vaan kysyä?

Maku

Meksikolaista ruokaa on niin moneen lähtöön. Olisit ottanut vaan ihan perus kanatortillat.

Hanilo

Mä en ole edes ikinä maistanut meksikolaista ruokaa ellei tortilloita ja amarillon ruokia lasketa, mutta tuo annos ei kyllä näytä mitenkään herkulliselta! Ihan kuin ruoka olisi kiireellä vain lätkäisty lautaselle :D

Senja

mä en myöskään ylipäätään tykkää meksikolaisesta ruuasta kovinkaan paljoa. en tiiä mikä siinä on, jotenkin kaiken maailman burritot ei vaan oo mun makuun. en tiedä vaikuttaako se, että olin töissä viisi vuotta meksikoilessa raflassa asiaan mitenkään:Dsormus on ihana! oon itekin ettinyt samantapaista jo kauan!

Jossu

Hah, sori mutta tätä on pakko kommentoida: ruoka-annos on ihan käytetyn näköinen :'D Harmi ettei ollutkaan kiva paikka kun niin vaikean kautta piti mennä että pääsitte sinne :/

souphie

Joo ruoka ei oo houkutteleva. Itellä ei oo kokemusta kyl meksikolaisesta mut täytyy sano et aivan ihana sormus :)!

Julia

Kiitos kaikille kommenteista. Ihanaa, että en olekkaan maailmakaikkeuden ainut joka ei ole meksikolaisen ruuan ylin ystävä, Jeee!Sormus on sieltä ginasta myös ja anonyymille:asun ruoholahdessa ja olen 24 vuotta. Kiva saada uusi lukija :)

Anonymous

ei juuuulia et ole väärässä ton mehikolaisen ruuan kanssa, yhtä ruskeaa papumössöä :D

Aspire

pakko todeta kyllä, että tuo oikeanpuoleinen kastike näyttää jokseenkin koulun lihakastikkeelta,eikä ollenkaan herkulliselta selaselta.munkin on pakko mennä ostamaan toi sormus=) jos se ei nyt mahdu mun raskauden turvottamiin sormiin niin, ehkä sitten parin kuukauden päästä vois mennä kun pääsen turvotuksista eroon!

Julia

Haha, tietenkin saa baitata ja sormusta löytyy eri koossa, eikä ollut kalliskaan alle 12€ jos nyt oikein muistan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat