Kylläpäs koti tuntuu nyt hiljaiselta paikalta olla, kun viimeiset kaksi päivää on ollut niin vauhdikkaita.
Nelly tosiaan lennätti meidät päiväksi sitten sinne Ibizalle ja eihän tässä tosiaan edes ne sanat riitä kuvaamaan miten mieletön tuo matka oli. Ihan kuin olisi sivusta katsonut jonkun toisen elämää. Ei sitä jotenkin ehtinyt sisäistämään, että sinne me vaan yhtäkkiä pyrähdettiin altaan reunalle aurinkoon tanssimaan mielettömän hauskan porukan kanssa ja niin upeisiin puitteisiin.

 

Tulen myöhemmin vielä kertomaan kaiken tuosta 24 tunnista. Matka oli lyhyt, mutta sitäkin tapahtumarikkaampi ja jokaisesta sekunnista otettiin kyllä kaikki irti.
Kunnon kuvatulva vielä siis luvassa, mutta nyt pitää rientää perheen pariin.

Rauhallista sunnuntaita ja ihanaa äitienpäivää.

 

 Bikinit - Elastic Detail Bikini Set NELLY
Hame - Zara
Aurinkolasit - LeSpecs
Kaulakoru - Afrikasta
Sormus - YSL

Kuvat: Kira KosonenMatkan tarjosi Nelly.com
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (6)

Vierailija

Ihania kuvia! Minkä kokoinen tuo bikinin yläosa sulla on? En millää jaksais palautus ja vaihto rumbaa ku noista ei koskaan tiedä :) ps. Näin susta unta muutama yö sitten, tulit suoraan afrikasta mun luokse Ruotsiin ja käytiin asuntonäytöissä vaikka kummallakaan ei ollu aikomusta ostaa mitään? Kuullostipa creepyltä että nään susta unia!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:):) Bikinien ostaminen netistä on kyllä aina vähän hankalaa :D Onneksi nämä olivat juuri sopivat ja paljon odotettua kivemmat! Yläosa minulla on kokoa L ja alaosa M

Hahah, ihan mahtava uni! Minäkin nään usein lukemieni blogejen kirjoittajista niin ihme unia, joten et kuulosta ollenkaan creepyltä :D

anni

Minkälainen perhe sulla on? Sisaruksia? Millä alalla sun vanhemmat on? En muista että olisin koskaan lukenut sun perheestä mitään vai haluatko pitää blogista poissa? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana perhe :) Siskoilla molemmilla on nykyään julkiset blogit joten ei mitään kovin salaista sillä saralla :D (oonatoivola.co & pihlajadeaurora.blogspot.fi)
Äiti on terveysalalla ja isä nukkui valitettavasti pois tuossa jonkin aikaa sitten.
:)

S

Ihanat bikinit sulla! Mä oon pitkään yrittänyt löytää bikineitä pienellä ympärysmitalla, mutta isommalla kupilla. Jos noista bikineistä valitsit koon L, niin onko se kuitenkin tarpeeksi tiukka? Mitä ympärysmittaa yleensä käytät? 65, 70? Sori, kun kyselen niin tarkkoja, mutta tämä on toivotonta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Käytän yleensä 65 (jos löytyy), mutta useimmiten joudun tyytymään 70.
Näiden bikinien ympärysmitta oli tosiaan ihan liian iso, joten vedin vaan ne tiukalle solmulle. Yleensä lyhennän itse ympärysmittaa siirtämällä soljen paikkaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram