Yöelämä täälläkin on mielenkiintoista. En tiedä miten homma toimii, mutta jonot kiemurtelevat nurkan taakse ja niitä on monia. On vippijonoa, on pöytävarauksille jonoja, on poikien jono, tyttöjen jono, tavallinen jono ja ties mitä muuta. Housteja pörrää jokapuolella ja olen aina ihan pihalla, kun meidät noukitaan baarin edestä ja kuljetetaan jonosta toiseen. Usein myös kysytään haluammeko pöydän ilmaisilla juomilla jne- Tottakai! Harmi vain että joskus ja useimmiten meidät ohjataan jonkun miehen pöytään, missä meidän ilmeisesti kuuluisi juoda ilmaisia drinkkejä, tanssia ja hengailla. Katoamme aina vähin äänin nopeasti omillemme.

Yökerhot ovat tosin upeita. Musiikki on hyvää ja ihmisiä on paljon. Naisia enimmäkseen pikku mekoissaan. En ole eläessäni nähnyt yhtä paljon makkarakuorimekkoja ja korkeita korkoja. Kokeilin itseasiassa tänään ensimmäistä kertaa tiukempaa mekkoa päälle ja olo oli aika alaston. Muutaman drinkin jälkeen tosin ihan kotoisa. Tietysti. Erilaistaan tämä on, mutta huaskaa, ei voi kieltää.

Kommentit (17)

EliZaaa

Varmasti noin kauniit naiset poimitaan jonosta sisälle ensimmäisenä! :) Voi kun olisi ihanaa päästä itsekin ulkomaille bilettämään!

Katrine

Sun blogi on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta pakko sanoa, että oon jäänyt ihan koukkuun! Tykkään lukea sun juttuja ja mun mielestä sun kirjotustapa on tosi miellyttävä ja jotenkin koukuttava :) Oot myös tosi kaunis ja pukeudut aina niin kivasti!

Mia N.

Moiks!

Kiitos ihanasta blogista aina yhtä upeine kateutta herättävine kuvineen:D Huomasin sinulla upeat tekstitatuoinnit jaloissa - voisiko niistä saada tarkempaa kuvaa? :)

Queen Ariel

Ihanat bleiserit teillä päällä,sopii todella hyvin!:-) meininki hieman erilaista kun täälläSuomen päässä!:-D

emma

Ihana tää sun blogi, oon koukussa =) Miten ootte sun kaverin kanssa saanu kiharrettua noi hiukset tollee? Aivan upeet!

Lauren

Moikka :) oli ihan pakko kommentoida kun pohdiskelit noita jonojuttuja, jenkeissä ainakin on eräänlaisia promoottoreita jotka saavat rahaa siitä että tuo kauniita, pitkiä ja laihoja (malleja) clubeille eli varmasti on olleet niitä jos ovat tarjonneet koko illan ja noukkineet teidät jonosta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat