Aurinkoista maanantaita!
Yritän tässä juuri keräillä aurinkoenergiaa ja juoda smoothieta, minne olen tunkenut niin paljon pinaattia, ettei Kippari-Kallekaan ole nähnyt elämänsä aikana. Alkaa jo vähän tuntua kuin olisi valmistanut itselleen pelkkää pinaattikeittoa blenderissä, mutta vähän kai toivoisin niitä yli-inhimillisiä voimia käynnistääkseni tämän viikon kunnolla!

Rauhallinen viikonloppuni nimittäin kääntyikin päälaelleen ja sitä on saatu juosta torstaista sunnuntaihin taas ties missä.
Univelkaa on kerääntynyt sen verran, että totaalinen väsähtämisvaara vaanii varmasti tätä tyttöä koko alkuviikon, mutta se saa luvan kadota pian (blenderi-pinaattikeiton, ulkoilman ja kunnon yöunien voimin), nimitäin me lähdetään keskiviikkona Pietariin!

VR:n kahden päivän pressimatka vie meidät tutustumaan tuohon Euroopan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin, missä olen aina halunnut käydä, mutta minne en koskaan ole vielä päässyt. Upeaa arkkitehtuuria, kulttuuria, ravintoloita, kauppoja! Kamera taas valmiina ottamaan kunnon kuvausvyöryn vastaan! En malta odottaa ♥       Takki BikBok Never Denim // Paita Supertrash // Housut GinaTricot // Laukku Prada // Kengät Acne 

                                                                Kuvat: Kira Kosonen / Blond Rivets

Kommentit (6)

jika

Pietari on kaunis! Venäjällä asuessa tuli käytyä sielläkin muutamaan otteeseen.. :):) Ei ehkä näillä harmailla keleillä parhaimmillaan, mut niin mielettömiä vanhoja rakennuksia että... Toki keskustan ulkopuolella on sitä ei-niin-silmiähivelevää-reunakaupunkia. Mut Venäjä on kyllä sellanen viha-rakkaus -ajatuksia herättävä. Ihana, mutta toisinaan niin hermoja raastava. Eipähän jätä kylmäksi! :D

lilam

Innolla ootan postausta, millaista siellä on! Itse olen vähän epäileväinen aina kun joku mainitsee menevänsä Pietariin, mutta ehkäpä ne kääntyvät nyt päälaelleen :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Katsotaan miten käy :) En itsekään tiedä yhtään vielä mitä mieltä tulen lopulta olemaan kaupungista!

Maria

En tiedä mitkä teidän aikataulut ja mitä teille on järjestetty, mutta tykkäät hyvästä ruoasta eli jos teillä on aikaa niin käykää Mockba nimisessä ravintolassa Nevskiy centrenin (ihan ydinkeskustassa) ostoskeskuksen yläkerrassa. Jos haluatte oikein luksus brunssille niin suosittelen Hotelli Eurooppaa. (L'Europe restaurant), paras brunssipaikka missä olen koskaan käynyt, uskomaton palvelu. Jos kaipaatte aitoa Venäläistä ruokaa menkää Severyanin nimiseen ravintolaan. Kivaa reissua! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi, kiitos hurjasti vikeistä! Meillä on viimeisenä päivänä hieman vapaa aikaa ja varmasti nälkäkin joten ehkä käymme jonkun näistä testaamassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram