En voisi sanoa, että olen vieläkään saanut ajatuksiani kasaan. Ne ovat suunnilleen samanlaisessa keossa kuin vaatteeni tuolla sängyllä. Odottamassa viikkaamista matkalaukkuun, mutta nyt on vaikea pakata. Tuntuu kuin yrittäisin mahduttaa liian monen vuodenajan vaatteita yhteen Samsoniteen.

Samsoniteen, mihin pitäisi jäädä myös tilaa, koska mehän ollaan kohta sen kanssa New Yorkissa ja Kanadan Calgaryssa.

Olen aika varma, etten pysty estämään jalkojani kipittämästä Sohon kaupoissa ja Calgeryn ostoskeskuksissa ja jos säätietoihin on uskomista niin Nykissä on vielä lämmin ja Calgaryssa lämpömittarin elohopea jojoilee sellaista vauhtia lämpimästä kylmään, etten tuon kaupungin säätieoja edes yritä tulkita.

 

Mutta viis säästä ja täysistä matkalaukuista! Kohta olen upealla reissulla! Sain mielettömän kunnian osallistua Alexander Wangin HM:lle suunnitteleman malliton lanseerausjuhlaan ja siinäpä on se suurin syy miksi ajatukseni juoksevat sekavina. Olen innoissani. Olen liian fiiliksissä kaikesta.

Olen käynyt katsomassa HM:n showroomilla tätä mallistoa ja se on kaikkia niitä pieniä yksityiskohtia myöten mielestäni upea. Otin kotona muutama kymmenen hyppyaskelta kun sain kuulla, että pääsen tänne mukaan. Liian upeita tilaisuuksia!
 

Ensin siis muutama päivä Nykissä pressimatkalla, mistä sitten lennän Kanadaan omalle ”lomalleni” reiluksi viikoksi tapaamaan siskoani, joka sielläpäin maailmaa tällä hetkellä asustaa.

Nykissä olen ollut ennen, mutta Calgary on minulle yksi iso kysymysmerkki. Ja se on hyvä asia. Päästä paikkaan, mistä ei ole nähnyt koskaan oikein edes kuvia. Kaikki on ihan uutta!

 

Mutta nyt takaisin pakkaamaan! Lento lähtee huomenna jo ihan aamulla ja täällä ei todellakaan olla siihen vielä valmiita.

 

 

 

 

                                                                                                     Kuvat: Pinterest

Kommentit (12)

Marianne

WOW!Lähdetkö reissuun yksin vai onko matkassa taas iso kasa muita tyttöjä? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tiedä ketään muuta suomalaista bloggaajaa joka lähtisi, joten isoa kasaa ei tosiaan tällä kertaa ole :D

Jasmine

Oi, kuulostaa hienolta!! Oisko jotain NYC-vinkkejä? Itse olen lähdössä sinne ekaa kertaa parin kuukauden päästä. Oon super intona!!

didem

WAU!! Ihan mahtavaa..muakin alkoi täällä kotisohvalla jännittää sun puolesta. Ainakin hymyilyttää isosti :) pidä hauskaa ja nauti.

xx

Veeruska

Oi, NYC ja Calgary, molemmat mun lempipaikkoja! Calgaryssä olin opiskelujen kautta vaihdossa ja nycissä on tullut lomailtua pari kertaa. Mahtavia paikkoja ja ihana katsella täältä blogista sitten kuvia!

Mia

Onkohan siskollasi blogia Kanadassa? Olen kovasti kiinnostunut Kanadaan muuttamisesta ja kuulisin mielelläni jonkun kokemuksia asiasta. Erityisesti Juuri Calgary kiinnostaa. Koko kaupunki on näyttänyt niin hyvältä kuvissa, kun isot vuoret vain hymyilevät taustalla. Ilmeisesti suomalaisia tai suomensukuisia ihmisiä olisi eniten isojen järvien lähellä, mutta esim. Toronto ei minua taas niin kovasti ole kiinnostanut kuiin Calgary. Voisitkohan tehdä haastattelun siskostasi? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram