Uutenavuotena ilta oli täällä ehkä lämpimämpi kuin koskaan. Talo oli täynnä ihmisiä ja musiikki pauhasi.

Laskimme suomalaisia olevan talossa jopa yhdeksän, ehkä enemmänkin. Jossain vaiheessa iltaa jonkun tuttu tunsi jonkun tutun, jolla oli suomalainen tuttu ja se kutsuttiin myös. Taisin puhua illan aikana paljon enemmän suomea kuin englantia.

Terassille oltiin raahattu myös isot kaiuttimet, mikrofoni ja ties mitä vempaimia. Ryan ja hänen kaverinsa soittivat pitkin iltaa ja vielä kello kahdelta yöllä meillä pauhasi livebändi niin kovaa, että kuului karkelot varmaan Botswanaan asti. Tämä tuntematon suomalainen tyttökin tuli ja yllättäen tarttui mikkiin laulaen siihen mitä uskomattomimmalla äänellä.

 

Jostain alhaalta kaupungista näin ammuttavan kaksi pientä rakettia, mutta muuten taivaalla leijaili vain paljon tulilyhtyjä. Pilvetön, pimeä taivas täynnä tulilyhtyjä ja tähtiä. Oli mielettömän näköistä. 

Kultamuseoon emme koskaan ennättäneet. Aika kului ohitse aivan liian nopeasti ja olisin viihtynyt tuolla täydellä terassilla vaikka vielä toisenkin illan. Kun vihdoin tuli aika vieraiden lähteä, keräsivät he kaikki pullot ja lasit paikoilleen ja taisi joku pyyhkiä vielä pöytiäkin? En ole ikinä nähnyt niin isojen juhlien jäljeltä kenenkään kotia niin siistinä.  

 

Kyllä oli taas yksi ikimuistoinen ilta takana.

Kommentit (19)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, tosiaan ihan lähistöllä näyttää olevan! :) En ole törmännyt, mutta ehkä nyt tunnistaisin jos kävelisi jossain vastaan!

Ida-Maria

Vau, upeita kuvia ja varsinkin fiilis mikä välittyi! Voi, kun pääsisi itsekin pakoon täältä synkästä Suomesta :( Toivottavasti teillä on siellä vielä upeeta aikaa edessä! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, kiitos :)
Meillä on varmasti vielä huikeita juttuja edessä. Toivottavasti saan nekin ikuistettua kameralle ja laitettua tänne edes osan :)

eltsu

Kyllä sä vaan olet niin kaunis, ja niin upea kroppa. Teetkö paljon töitä sen eteen, vai oletko vain onnekas? :) Hauskaa loppulomaa, kiitos kun saamme nauttia tästä blogistasi <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

voi kiitos paljon :)
hmmm, olen aina ollut pienikokoinen joten kai sitten sillä tavalla onnekas, että kroppani on aika helppo pitää kunnossa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram