Kun kuvittelee päähänsä vision siitä täydellisestä takista minkä haluaisi löytää takkiostoksille lähtiessään, on hyvin todennäköistä, ettei sitä tule todellakaan löytämään.

Beige/camel värimaailmassa kiikkuvaa ajatonta, suoralinjaista ja yksinkertaista villakangastakkia kun vielä olettaisi roikkuvan joka toisessa henkarissa, mutta en tosiaan tiedä miten paksut laput silmilläni olen tuolla hiihdellyt kun varmaan muutamaan vuoteen en ole visiotani vastaavaan oikein missään kyllä törmännyt.

Visioitani vastaavia juttuja nyt ei noin ylipäätänsä kyllä keiku oikein missään.
Mikäköhän muuten vaatehaaveitani ja niiden saatavuutta tosielämässä oikein vaivaa? En sentään haaveile mistään kamelin hännästä harsotusta merimiestakista glitternapeilla varustettuna.

Löytyy aina vain jotain sinne päin. Ei siis sitä merimiestakkia vaan sitä beigeä. Ja jotain sinne päin beigeä oli toissapäivänä Stockmannin alerekissä. Yksi kappale ja kokoa 36. Hintalapussa Samujin logo, 100% villaa ja -70% alennuksessa. Kokeilin takkia ja hoin itselleni ”ole sopiva, ole sopiva, ole sopiva. Mielestäni se oli sopiva. Hieman oversize-mallinen, mutta muuten sopiva. 

 

Kotona minulle vitsailtiin, että näytän mummolta. Selitin puolustukseksi takin olevan ajaton – voin käyttää sitä myös sitten aikuisena.
”Sä oot muru jo aikuinen”.
Enkä ole. Elän maailmassa, missä oli ikäni mikä tahansa, aikuinen on vasta siitä viisi vuotta eteenpäin. Jopa silloin kun se viisi vuotta on mennyt. Sitten siihen lisätään vain uudet viisi vuotta.

Kiukuttelin kyllä ihan tahallaan takaisin. Tiedän olevani ainakin enemmän aikuinen kuin lapsi,  eikä se haittaa minua yhtään. Miksi haittaisi kun kaikki on vain kokoajan paremmin näin? Varsinkin nyt kun minulla on uusi aikuisten takki.

 
Takki - Samuji
Paita - H&M
Laukku - Céline
Housut - GT
Kengät - H&M
Aurinkolasit - RayBan Clubmaster
Kello - Marv By Marc Jacobs 


Kuvat: Eevi

Kommentit (49)

Melisa

Ihana takki, eikä kyllä ole mummomallia :) Multa jää aina kaikki hyvät alet väliin. Olisin kirkuen ottanut tuon takin, varsinkin kun se oli -70 % alessa. Oh boy, pitäisi käydä useammin kaupoilla..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joskus sitä kai sattuu hyvä tuuri. Itsehän enemmänkin vältän alennusmyyntejä, koska en ikinä löydä niistä kokoani! Tämä löytyi ihan sattumalta Jumbon Stockalta, mistä en tosiaan ihan ensimmäisenä takkejani yleensä etsi :)

LauraA

En kyllä tiedä, miten joku yhdistää ton takin sun päälle mummoon!? Näyttää aivan upealta ja on kyllä ehdottomasti juuri ajaton ja yksinkertainen, joista itsekin eniten pidän!

Plugia

Hihi ihanaa, minäkin saan välillä kuulla näyttäväni mummolta vaatevalintojeni kanssa. Mutta kyllä minusta tämä asu näyttää uskomattomalta, eikä kyllä yhtään mummolta. Olet ihana.

jiana

Ihana takki! Mulla on itse asiassa samanlainen, siis beigen kameli villakangastakki tosin vähän tyköistyvämpi malli. Tuntuu tosi aikuiselta olo se ylläni, se sopii kyllä arkeen ja juhlaan, ja helppo asustaa - käy monen värin kaa yhteen.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ne ovat itseasiassa sen verran mukavat, että ystäväni osti samanlaiset kun kerrän näitä minun kenkiäni baariin lainasi :D Eihän nämä mitkään maailman hienoimmat ole, tai materiaaliltakaan kestävää, mutta kivat perus kengät mitkä on mukavat, eivätkä maksa maltaita :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itse asiassa olen hieman urpo, nämä ovat Ginasta. Oli pakko tarkistaa! (Minulla on ne molemmat ja ne menevät aina sekaisin!) Pahoittelut, mutta tosiaan toivottavasti löytyy edes vastaavat jommasta kummasta kaupasta :)

Jossu

Haha mäkin aina yritän väittää, etten ole aikuinen vaikka ikää karttuu kokoajan. Ok, voin kasvaa isoksi, mutteni ikinä aikuiseksi ;)
Kiva takki ja erikiva tyyli - tykkään :)

Kate

Hei! Mitä kokoa se sun Nellyn Medley takki on :) en yhtään tiedä mitä kokoa Nellyn vaatteet on mutta sellaisen haluaisin, kannattaisko mun ottaa S vai M kun yleensä käytän kokoa M mutta joissain merkeissä S kokoa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Takki on luonnostaan oversize-mallinen, joten otin sen pienimmän koon. en muista oliko se nyt xs, vai s, mutta aika iso sekin, eli ota ihmeessä vähän pienempi :)

anskuansku

Vau. Oot kyllä ihan mielettömän upea ja sun asukuvat on aina niin ilo silmälle! Yksi iso päivän piristys koko blogi. :)

Janna

Haha ennen kuin luin, olin kirjoittamassa et oot ostanut itelles aikuisen naisen takin! Mut näytät hyvältä aikuiselta beibe! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.