Syötiin eilen herkullinen aamiainen Carusellissa. Tahtoisin sanoa, että oltiin myös mukavalla aamukävelyllä mutta autollahan me sinne taas hurautettiin. Niin siinä aina vaan käy. Joko on kiire, tai liian laiska. Tällä kertaa molemmat. Useimmiten laiska.

Se mikä puolestaan ei ollut herkullista oli minun myöhempien kokkailujeni tulos. En tiedä voiko sitä katastrofia edes laittaa "olen hieman ruosteessa"- piikkiin, nimittäin appelsiini-hunaja-soijasiirappi mitä tein kastikkeeksi lohelle paloi pannulla sellaiseen muotoon, että helpommin sitä olisi kuvitellut kokkailevansa sulaa autonrengasta, kuin jotain siirappia muka. Lohenkin sain epäonnistumaan, kasviksista nyt tuli ihan ok, mutta arvatkaa mikä ainut osa-alue illallisessamme onnistui? Laurin tekemä sushiriisi. Pitää vaihtaa köökissä paikkaa jos meno jatkuu tällä tavalla.

No, ehkä täältä vielä noustaan.

 

Jalassa on uudet Nykistä ostetut kengät. Tämänkaltaisia olin haeskellut jo hetken, joten hyvin tyytyväinen olen Sohosta löydettyihin (erittäin tekonahkaisiin, eli myös halpoihin) saapikkaisiin.

Muuten olin verhoutunut vanhoihin hm:n paitaan ja takkiin. Housujen alkuperää en edes muista.

Kommentit (12)

ida

Pakko vain kommentoida, että tykkään kovasti blogistasi ja kirjoitustyylistäsi! Käyn lähes päivittäin tsekkaamassa blogin, mutta olen vain laiska kommentoimaan:) Edellinen kuvapostaus oli myös tosi piristävä!
Kiitos siis blogista ja siitä että jaksat päivitellä kuulumisia niin usein:)
T. Lukija, joka kyseli aikaisemmin Ikean pöydän hintaa :D (jos vielä muistat:)

Kat

Et sitten millaan muistaisi minka niminen kauppa koska olen etsinyt samanlaisia kissojen ja koirien kanssa jo kuukausia? Eika vaan loydy mistaan!!! Hjalp! Olen liian vanha kayttamaan piikkikorkoja joita joka paikasta saa. Tama tytto kaipaa mukavia kenkia... That's it.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Äääh, en millään :( Se oli jokin pienehkö kauppa Sohon broadwaylla. Toivottavasti löydät pian omasi :)

Maarit

Hei kuules kun olen huomannut että olet viime aikoina muokannut kuviasi mukavasti. Käytätätkö mitä ohjelmaa kuvien muokkailuun? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Netissä sellaista kuin Pixlr - retro vintage effects. Siinä saa siis noita valojuttuja ja kuvan reunoja, sekä värimaailmoja kätevästi laitettua.

Janna

Oi, ihan samannäköset kun mun lempikengät mutta sulla on skidisti pidemmät varret. Ihanat :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram