Väljiä housuja, culottes-housuja, leveitä lahkeita, housuhameita. Pooloja, neuleita, villapaitoja. Niitä varisee katukuvassa miltei yhtä paljon kuin puista lehtiä, mutta arvatkaas mihin minä olen todella iskenyt silmäni? Neulottuihin housuhameisiin.
Näin vastaavat housut jonkin aikaa sitten jossain netissä vilahtavan, enkä saanut niitä mielestäni. Etsiskelin hieman, mutta luovutin nopeasti.

Käyttäisinkö edes niitä, tuskin ne edes istuisivat kunnolla. Hassu juttu muutenkin.

Ja sitten nämä tulivat vastaan Lindexillä. Voi pojat, kyllä yllätyin. Ehkä vähän ihastuin ja nyt en kai luopuisi niistä hetkeen mistään hinnasta.I have a crush on knitted culottes.
Sweater - BikBok
Sunglasses - RayBan (here*)
Jacket - Primeboots (here*)
Pants - Lindex 
Shoes - I.R.O
Bag - Chanel

Photos: Mona Salminen

Kommentit (13)

niina

Näytit kuvissa ihan Kenza blogin bloggaajalta, piti oikein varmistaa, että kumman blogia luinkaan! :)

heips

olisipa itselläkin samanlainen ruumiinrakenne :( olen juuri "mesomorphi" jolle tulee lihasta helposti niin jalkojakaan ei saa ikin näyttään hoikilta :( olen just tämä keskimmäinen ja haluaisin olla vasen, farkutkin näyttää lihavilta minulla vaikkei läskia olekaan ja paino alhanen kun lihasteni malli on paksu enkä saa niitä ohuemmiksi vaikka mitä tekisin: http://www.img.superskinnyme.com/2011/11/body-type1.jpg terveisin 173 cm ja 55 kg mut en ikin pääse näyttään yhtä hoikkarakenteiselta :( mulla taitaa olla nyt joku huono itsetunto kausi :D :D olen vaan aina pitänyt tuollaisesta ohutrakenteisesta ruumiinmallista

netta

nyt menee vähän ohi aiheen mutta mikä on se biisi joka soi sun snapchat storyssa viimisimpänä?:D se missä oot salilla ja siinä kuuluu ainoastaan 'untill we have no...' jotain? ihastuin siihen biisiin palavasti jo ekalta kuulemalta:)

kuuravarvas

Sulla on kyllä niin ruma vaatemaku etten toisin osaa edes sanoa, mutta olen jumittunut lukemaan sun tekstejä kun olet niin hyvä kirjoittaja ja hieno ihminen. Harmittaa että tyylisi menee samaa rataa yleismaailmallisen muotivillityksen mukana, näytätte kaikki bloggaajat niin samalta. Sen takia tulin kommentoimaan, josko saisit rohkeutta poiketa tutusta ja turvallisesta h&m katalogista ja löytää sen oman tyylisi. Kaikkea hyvää haluan toivottaa! :)

Saana

Onpas tyylikäs asu ja erityisen hyvä juttu on, että tuolla pärjäisi monissa eri tilanteissa niin töissä kuin vapaallakin. Mulla on samat housut, mutten ollut keksinyt yhdistää niitä noin kivaksi komboksi perussiistin poolon kanssa. Btw, missä kohtaa lantiota/vyötäröä nuo housut sun mielestä kuuluu istua tai mikä näyttää sun silmään parhaalta? Onko susta haaran tarkoitus roikkua vähän normaalia alempana vai ei? Mulla on ongelmana keksiä mitään yläosia noiden housujen kanssa, kun leveä ja "tönkkö" kuminauhaosio aina pönköttää paitojen "läpi".

Blogisi on kaikin puolin tosi hyvä! Kauniita asuja ym. kauniissa kuvissa persoonallisten kirjoitusten höystämänä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Saana, kiitos paljon :):)
Housut ovat kyllä ihanat ja monikäyttöiset. Itse pidän niitä niin, että ovat aika korkealla (eri ei roiku :)) ja tykkään yhdeistellä juurikin hieman löysiin villapaitoihin. Housut näyttävät todella kivoilta myös juuri samanvärisen yläosan kanssa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram