*tuote saatu blogin kautta

  

Sanoin jonkin aikaa sitten, etten enää juo aamuisin kahvia. Ihmettelin kyllä itsekin miksi, minähän pidän aamukahvistani,
Pienen aivojumpan jälkeen keksin syyn; Kahvikone. Etelä-Afrikassa ystävilläni oli Nespresson kapselikone maidonvaahdottimella ja sitä minä siellä litkinkin pitkälle päivään. Kaikkia erilaisia ihania kahvimakuja ja vielä niissä maisemissa. Ei paha ollenkaan.

Kun tulin kotiin näkymät olivat harmaalle kadulle ja kupissa jotain todella oudon makuista litkua. Omistin Pauligin Cupsolo -koneen ja se riittikin minulle ihan kohtalaisesti siihen asti, kunnes säin käsiini kuppikaupalla jotain mihin kai verrata.

No joo, olen kai aika tarkka kahvistani ja vaikka Paulig varmasti ihan hyvä onkin, se ei ehkä ole  vain ihan minun kahvikoneeni.

Minun koneeni on Nespresso ja olen aivan innoissani kun minulta nyt sellainen vihdoin löytyy.
Huono puoli on se, että kahvia menee paljon enemmän kuin ennen, mutta hyvä puoli on se että se on hyvää ja näppärästi valmis. Omistamassani Umilk koneessa on maidonvaahdotin, mikä vaahdottaa maidon, samalla kun kone lävistää kapselin ja tekee sille siellä jossain uumenissa ties mitä taikojaan.
 

 

 

Muutaman viikon Umilk testailuja takana, voin todeta että se on todella simppeli ja helppo kahvikaveri. Yleensä vaahdotan maidon ensin ja kaadan sitä lasiin melkein puoleen väliin, minkä jälkeen vasta kapseli koneeseen ja kahvi päälle. Näin saan kolme eriväristä kerrosta lasiini ja ihailenhan vieläkin tuota näkymää. Kävin jopa Stockmannilta ostamassa ihan näitä aamun juhlahetkiäni varten pitkät lusikat, millä kolmikerroksisen kahvikauneuteni sitten sekoitan kun raaskin.
 

 

 

No, ei siitä kahvin ulkonäöstä ehkä sen enempää. Maku on myös mitä mainioin. Sitten kun sen oman löytää. Onneksi koneen mukana tulee kymmenen kapselin testipaketti, niin pääsee nopeasti sen oman maun jäljille. Usein Nesperesso kapselit ovatkin onnistuneet yllättämään minut. Luulin, että kaikki suklaamaut veisivät minun mukini paikan, mutta pidänkin ehkä hieman vahvemmista mauista kun taas esim. tummasuklaa ei ole yhtään makuuni.

Tosin tällä hetkellä juon vaniljanmakuista kahvia mantelimaitovaahdolla, päällä ripaus kanelia. Oi nam. Ehkä tämänhetkinen suosikkini.
 


 

Jos teillä on Nespressokone, niin mikä kapseli on eniten teidän makuunne? 

Kommentit (16)

Saruman

Ihanaa sa sait oman nyt! Tanne on tullut nyt sellainen uusi maku kuin Toast? Ja harmi et kookos makua ei ole tullut uudestaan :( Oli mun lemppari, nyt mennaan sit vaniljalla :) xxx

K

Mun "perinteinen" kahvikone sanoi itsensä irti jokunen aika sitten ja kiirreellä piti saada uusi kehiin ja hankin sellaisen pienen Dolce Gusto -koneen. Hieman harmitti kun pari viikkoa sen jälkeen oli todella hyvä tarjous Sokoksella Nespresson koneelle (n. 120e sis. maidonvaahdottimen, normaalisti olisko ollu sen jonku 200e ja vähän päälle) koska toi on vaan niin paljon parempi! Noi Dolcet on jotekin kanssa vähän semmosta litkua :( Onneks toi oli joku 40e kone (oli myös tarjous), joten pakko vaan hakkia se Nespresso ja antaa toi pois:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo, näistä Umilkeistä varsinkin on välillä tosi hyviä tarjouksia! (just bongasin n.130e tarjouksesta NetAnttilasta).

Ne Dolcetkin on parempia kun Calupsot mun mielestä :D

Anne

Itellä on kans tuo Pauligin cupsolo... ja on se kyllä ollut vähän pettymys. Tekis mieli kyllä vaihtaa Nespressoon mutta ei kyllä ihan vielä viittisi :)

Onko tässä muuten väliä mitä maitoa käyttää? :D

Tiina

Mulla on ollut jo Nespresso useamman vuoden ja soijamaitoon omat kahvini teen :) hih ihanan pieni tuo sun keitin, sopii pieneenkin keittiöön! Mulla on isompi ja maidonvaahdottimella on oma paikkansa. Mun suosikkimaku on caramelito! Hyviä kahvihetkiä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Keitin on kyllä juuri näppärän kokoinen ja tykkään noista magneeteilla kiinnittyvistä osista :)
Minäkin tykkään tehdä kahvini muuhun kuin tavalliseen maitoon. Mantelimaito on hieman makeampaa jotenkin ja silloin ei kaipaile sokeriakaan yhtään. :)

Vierailija

Minulta löytyy tuo Pauligin Cupsolo -keitin ja olen ollut kyllä ihan tyytyväinen. Vaikka onhan se totta että ei sitä voi verrata tuollaiseen keittimeen, jossa on erikseen se maidonvaahdotin ja välillä olen miettinyt että ehkä joskus hommaan itsekin vielä tuollaisen. Mutta näin arkikäytössä kyllä tuo Cupsolo-keitinkin menee, kun siihen on tottunut. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Yritin joskus siihen Cupsoloon myös erikseen vaahdottaa maidonkin, mutta jotenkin ei vain enää ollut addiktioni Nespressoon pelastettavissa :D

Henna

Tää kyseinen kone on ainakin mun aamujen paras kaveri <3 vanilja ehkä lempparin, tosi vahvat maut ei oo ihan mun makuun :)

Susanna

Saatko mantelimaitosi vaahtoamaan? Minä en vastaavalla Nespresson laitteela pysty siihen, tavallinen maito taas vaahtoaa liiankin kovaksi. Miten saat nuo kerrokset laitteellasi?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Saan vaahtoamaan ihan samalla tavalla kun tavallisenkin maidon :) Siinä kestää tosin n.60sek, mutta kevyttä vaahtoa tulee.

Kolme kerrosta tulee kun kaataa maidon ennen kahvia lasiin. Maito itsessään luo valmiiksi kaksi kerrtosta ja kun kahvi tulee sekaan se väri jotenkin jää tuohon keskelle :) (hyvin selitetty :D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram