Oi ei näitä Nellykisoja. Ihan epäreilua touhua, koska a. niihin ei voi olla osallistumatta, b.niihin osallistuminen vie vähintäään tunnin c.jostain syystä se on kuitenkin kivaa d.ei kuitenkaan ikinä voita mitään.

Nyt on vauhdissa vaatekaappikilpailu, mikä käsittääkseni tarkoitaa sitä, että et kuitenkaan voi voittaa uutta vaatekaapia, vaan vaatekaapillisen vaatteita. 3000euron arvosta tarkalleen ja mitä vain nellyn sivuilta voit keksiä- ja sieltähän keksii.

Murto-osa omasta vaatekaapistani näytti tältä ja aika pelottavan helposti se kolme tonnia sieltä kuitenkin sinne kaappiin kertyi. (okei ehkä saatoin valita niitä höm.. hieman kalliimpia vaihtoehtoja puolenvälin jälkeen kun kärsivällisyys petti).
 

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17892302)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');
KILPAILUUN PÄÄSET TÄSTÄ :)

Kommentit (11)

Riikka

Pakko ehkä osallistua.. Vaikka ois hieman muutakin tekemistä, mutta oishan toi siisti palkinto!

Anonymous

Mä olen ihan koukuttunut Nelly kilpailuihin. Joka kerta sama juttu =) No, eipä siitä kait mittään haittaakaan ole.

AnsQ

Ohhoh. Kyllähän kolmella tonnilla saa jo ihan kivasti vaatteita ! Osallistuisin jos en olisi ihan varma siitä, ettei KAIKKI tuon imoituksen nähneet osallistuisi siihen :-D

Joanna

Eikä, mikä kisa! Kiitti vinkistä, nyt meneekin aamuyöhön asti haaveillessa vaikka arpaonni mua ei liikoja oo koskaan suosinut :DKieltämättä kesämekot alkaa jo pakottaa, vaikka pihalla täällä Lontoossakin on vasta viitisen lämpöasteita. (.. mutta kun!)

Julia

Toivottavasti ei! Ja sama homma täällä, aina klikkailemassa kilpailujen parissa kuin viimeistä päivää.

Julia

Helppoa se on kun heinän teko verrattuna viime kisaan "suunnittele oma nellymekko" - luoja, siihen meni kaksi päivää!

Julia

No Lontoo ei ainakaan huku lumeen! Olet siis vähän lähempänä kesämekkoja kun me täällä :)

souphie

Ihania juttuja! Hmmm pitäiskö osallistua? Ois kyl ehkä piiikkusen muutakin tekemistä :P.. PS. Ihana toi sun kuva tos alussa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram