Palataan vielä pikaisesti tähän kamppiksen, nimittäin tulin vinkkaamaan teille, että MyCosmon sivuilla on meneillään pieni arvonta, missä osallistujien kesken arvotaan viisi Nellyn mekkoa.
Arvonta päättyy 2.lokakuuta, mutta vielä ehtii! Kilpailusivulle pääset TÄÄLTÄ.

 

 

Ja tähän perään haluaisin vielä itse kysyä, että mitä mieltä olette arvonnoista ylipäätänsä blogeissa?
Niitä ei ole täällä blogissani hirveästi viime aikoina näkynyt, mutta järjestän niitä mielelläni kyllä jos niistä pidätte. Pidättekö? ja jos pidätte, niin millaiset arvonnat ovat eniten mieleenne?

Kaikkia muitakin ideoita otetaan toki vastaan.

 

postaus tehty yhteistyössä Nelly.comin kanssa.

Kommentit (15)

magic-

Itse pidän arvonnoista, vaikken ole sellaisessa ikinä voittanutkaan, mutta se tieto että siihen on mahdollisuus on kiva. Pidän eniten sellaisista arvonnoista jotka eivät vaadi kirjautumista tänne, tämän sivun tykkäyksesta ja vielä kuperkeikan tekemisestä. Mieluummin niin että kommentti riittää :)

komppaaja

sama homma! en ikinä osallistu arvontoihin joissa sivusta pitää tykätä facebookissa (koska ei ole fb-tiliä) tai erikseen kirjautua luomalla uusi tunnus jonnekin. peruskommentin heitto riittää - arvonnat on ihan parhaita.. :)

Jenni Marina

Arvonnat ylläpitävät väistämättä ihmisen kuin ihmisen mielenkiintoa blogeja kohtaan. Niistä saa (ehkä, jos arpaonni suosii) jonkinnäköistä 'matkalla pysymisen' kiitosta blogin pitäjän osalta. :) Vaikkakin sinun blogisi on jo itsessään minulle ilmainen arpavoitto, kun siitä niin nautin ja sitä tykkään seurata ja on laadultaan parhaimmistoa ja piste perään. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, että arvonnoista tykätään ja olen itse myös sitä mieltä, että tykkäämiset ym on hieman raskaita välillä.
Pidän mielessä siis, että mahdollisimman vähän niitä kuperkeikka kilpailuja jatkossa :D

hanna

arvonnat on kivoja kunhan niitä ei oo jokatoisessa postauksessa :D Ite en ole vielä koskaan mitään voittanu, mutta kerranhan senkin pitää tapahtua sitten joskus ;)

siiirpa

Arvonnat on kivoja, jos niihin voi osallistua kommentin heittämällä. Mutta jos arvontoja on koko aika esim joka viikko, niin koko blogista menee maku eikä enään jaksa edes osallistua.

Pakko vielä kiittää ihanasta ja hauskasta blogista :)

Ama

Olen samaa mieltä jonkun aiemman kommentoijan kanssa, että arvonnat on kivoja, kuhan niitä ei ole liikaa :) Yhteistyöpostauksista en niinkään pidä, vaikka tää nelly.comin juttu onkin tosi kiva! Toivon, ettei sun blogista muodostu sellaista mainosmonsteria :) Tällä hetkellä näyttäis siltä, että ei vaaraa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Samanlailla täällä tulee olemaan mainoksia kun aina ennenkin. Joskus hieman enemmän, joskus ei ollenkaan. Nyt tämä alkusyksy on hieman "sitä enemmän" -aikaa, mutta koitan olla maltillinen näiden kanssa :)

Ilona

Arvonnat on kyllä ihan mukavia sillon tällön, mutta nyt haluaisin kyllä enemmän voivotella tätä tekstin/kuvien kokoa... Luen blogeja yleensä aina kännykällä ja on hirmu ärsyttävää kun kuvat ovat isoja ja teksti niin pikkuista että pitää aina zoomailla että saisi jotain selvää. Oliskohan mahdollista jotenkin suurentaa fonttia? Muissa blogeissa (indiedaysin) teksti on kyllä ihan sopivankokoista, eli ei tää varmaan mun kännykästä

johdu... Onko muilla samanlaista ongelmaa? Harmittaa vaan kun tää sun blogis on muuten niin ihana mutta mycosmon puolelle siirryttyäsi melkein mahdoton lukea... Sori tämmöinen mitenkään tähän postaukseen liittymätön kommentti, mutta en tiennyt minne muuallekkaan tunkisin :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, ei mitään. Aina kannattaa antaa sitä palautetta ja tosiaan tämän teksti homman pitäisi olla kehityslistalla. Olen siitä monesti nimittäin itsekin valittanut. Toivottavasti asia siis pian korjaantuu :)

ilq

Sellainen arvonta, jossa tarvitsisi oikeaa taitoa ja osaamista, tai edes kovaa yrittämistä ja tahtoa muuhunkin, kuin vaikka materiaan/tuotteeseen.. esimerkiksi joku lippu messuille tai joku tapahtuma voisi olla sellainen tietylle yleisölle ja joukolle sopiva ja toisessa arvonnassa tai kilpailussa olisi joku toinen aihealue, niin, että kaikki voisivat tuntea oikeasti ansainneensa voittonsa! :) toivottavasti ymmärsit!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram