Nyt on lounasaika, mutta minun tekee mieli puuroa. Mannapuuroa ja kookosta. Kuinka herkulliselta ne kuulostavat yhdessä; kookosmannapuuro!

Tätä pitää kokeilla heti huomenna, mutta sitä ennen voin kai hetken hehkuttaa teille jotain hieman vastaavaa. Kookosmannaa.

 

Eräs päivä Pür hyvinvointikaupassa kookospähkinät silmissä kiiluen bongasin nimttäin tämän hyllyltä kookosöljyjen vierestä. Purkki sylissä juoksin myyjän luokse.
Mitä ihmettä on kookosmanna?

"kookospähkinästä jauhettua sosetta, joka sisältää kookosöljyn lisäksi myös kookoksen lihaa. Kermaista, maukasta ja pehmeää. Sisältää paljon kuitua, hyödyllisiä puolipitkiä rasvahappoa, rautaa sekä mangaania ja lauriinihappoa." - sain vastaukseksi.

Aa, okei kiva kiitos ja kassalle. Kuulosti siltä kun unelmani olisi juuri purkitettu.

 

 

Ja sitä se vähän olikin. Tuosta päivästä lähtien kookosmannaa on tungettu kahviin, smoothieihin, mehuihin, leivoksiin, syöty suoraan purkistakin ja ehkä yritetty tehdä hieman epäonnistuneesti jäätelöä.
Niin, kookosmanna ei kai ilmeisesti pidä kovin paljon kylmästä, mutta varmasti tähänkin löytyy omat keinonsa.

Kuinka monelle kookosihmiselle tämä mannahommeli on jo tuttu?

 

 

 Translation: I found this new coconut butter? I love it. Use it for coffee, smoothies, juices, baking, etc.

Kommentit (8)

Annika

Tuttu on, tuoksu vertaistaan vailla ja käy myös kookosmaidon tilalle esim. keittoon. Löytyy myös Kookossose-nimellä esim.Dr.Goergilta (Ruohonjuuri kirjoittaa Dr.Görg).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän :) Googlettlin tätä englanniksi pitkään ja eniten löysin juuri cocoa butter nimellä tätä. Voin tietysti olla myös väärässä ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha joo oma kirjotusvirhehän se siellä. Cocoa piti alunperin lukea. Ei kyllä mene aina ihan nappiin nämä tekstit mulla :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram