Kuka idiootti lähtee laiskuuttaan syömään "nopeasi jotain" kello kahdeksalta perjantai iltana ja vielä hyvätahtoisesti suunnaten suoraan sinne suosituimpaan ravintolaan.
No, se suosittu ja neljä muuta vähemmän tai enemmän kärki vaihtoehdoissani kiikkunutta putiikkiani olivat kaikkea muuta kuin tyhjiä.
Pikaillallinen siis osottautuikin turhauttavaksi ruoan metsästämiseksi ja nälkä kasvoi kiukkuun asti- milloinhan olen parhaimmillani, Laurista puhumattakaan.

Mikä ihme siinä on, että nälkäisenä muuttuu niin pirun oudoksi? Siis ymmärrän faktan, että olet nälkäinen ja se ei ole kivaa, mutta enhän minä saa ihan uutta persoonaa silloinkaan, jos esim. on kamala pissahätä, enkä heti löydä vessaa, tai palelee enkä pääse lämpimään (tällöin tosin vaan itken hysteerisesti ja pelkään kuolevani hypotermiaan).

Ja uskallan jopa väittää, että miehet ovat nälkäisinä kaksi kertaa naisia kiukkuisempia. Suorastaan kamalia.

No, onneksi Grill it:n  terassi pelasti meidät hakkaamasta päätämme seiniin ja kätevästi vielä pääsin maistamaan sitä paljon kehuttua kana-caesar salaattia.
 

 

 

 

 

 

 

 

Hyväähän se oli. Tuttuun tapaani otin liian ison annoksen ja se oli liian täyttävä. Loppua kohden alkoi jopa tuntua kovin ykstoikkoiselta touhulta saman salaatin mussuttaminen, joten  ensikerralla taas viisaammin ja pienempi annos. Ahne, kuin ahne.

Kuvissa näkyvä sinappiunelma on muuten taas päässyt valloilleen ja lupaan antaa parempaa asukuvaa, kunhan pääsen sisätiloihin tuolta auringosta.

 

 

 

Kommentit (9)

l a u r a

Toi on niiiiiiin perus et nälkäsenä aattelee "joo otan megasuperannoksen kyllä minä jaksan syödä" sit kolmessa minuutissa ahmii itsensä täyteen ja loput jää syömättä...

Melinda

itsellä on myös sama tapa,otan liian ison annoksen ja sitten puolet jää syömättä :D mitä rahan tuhlaamista..

Heini

Mistä nuo lasit? :) Oon etsinyt samantapaisia. Ja oon koukussa tähän sun blogiin, aina pakko käydä katsomassa kun koneelle pääsee, että ootko postannut jotain. :D Oon lukenut jo pitkään sun blogia ja sun blogi on myös paras blogi mitä luen! Ja oot niin kauniskin että kateeksi käy :)

Julia

Laura, Jep ja tää oli vielä pintä valita vaan isompi annos. Yleensähän sorrun ottamaan alkuruokia, pääruyoan ja jälkkärin aj siinä ollaan sitten niin puhkeamaisillaan, että ilo on kaukana :DAnonyymi,Kiitos :) Paidasta tulee vielä lisää kuvia, se on veromodasta.Melinda,tai juuri tuon rahan tuhlaamisen verukkeella ahtaa kaiken itseensä väkisinkin ja tekee seuraavat kaksi tuntia kuolemaa.Anonyymi,Ja lukiat on myös parhaita! :DHeini,Ne on Ralphin :)Kiitos hurjasti, piristää niin hurjasti päivää näin ihanat kommentit!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat