HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ
kaikki ihanat naiset.

Minussa on aina ollut hieman pientä feministin vikaa. Yritän olla niin itsenäinen ja osata hoitaa "miesten" duunit itse.
Sain 18vuotis syntymäpäivälahjaksi 100euron lahjakortin stockmannille ja mitä sillä ostinkaan? Iskuporakoneen!
Opettelin 17vuotiaana vaihtamaan itse autonrenkaat.
Viemärit avataan ja putsataan säännöllisin väliajoin myös itse.
Kaikki hyllyt kootaan, asennetaan tiskikoneet ja porataan seinät. Itse, kyllä minä osaan.

Toisaalta..
Jos vain nielisin ylpeyteni, ymmärtäisin että kaikkiin asioihin ei ole aivan pakko tunkea pieniä glitterikynsillä koriteltuja näppejäni.
Ehkä huomaisin että näin säästäisin sekä aikaa, että itseäni telomiselta ja ehkä joskus jopa asiat olisivat koottu/asennettu kerrankin oikein.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (6)

Anonymous

hahaha nauroin niin paljon tälle! Porakone lahjakortilla :D kirjoitat tosi hyvin ja olet mitä upein noissa kuvissa! Teetkö mallintöitä?

Sanni

sina nainen oot mahottoman kaunis! Aivan mieleton toi ensimmainen kuva. Ja mun mielesta ihan hyva, etta osaat nayttaa et osaat liata myos ne glitterkynnet, jos vaan tarvetta on. Mut ei siinakaan mitaan vikaa oo, et mies tekee kun vaan napsauttaa niita glittersormia :D :D

Oc

Anonyymi,Heh, kiva jos sain jonkun nauramaan :)Ja kiitos. En tee mallintöitä.Sanni,Kiitos ihana!haha, niin totta :)

Anonymous

Ei ihan enismmäisenä uskoisi,kun sinua katsoo että vaihdat renkaita ja puuhailet viemäreiden parissa. Minusta todella hienoa, että olet ollut itsenäinen etkä pelkää tarttua vasaraan. Ei sitä koskaan tiedä vaikka tulisikin jokin tilanne missä tarvitsee vaihtaa renkaita eikä miehiä ole lähimaillakaan. Pdän myös musiikki valinnastasi. Woman on hieno kappale.-Vakkari

Anonymous

hahaha porakone, ihana!! sain itse viime synttärilahjaksi lahjakortin stokkalle eikä ikinä olisi tullut mieleenkään ostaa sillä porakonetta. :D vaikka mustakin löytyy itsepäistäkin vikaa että kaikki pitäis tehdä itse, huonekalun kokoamiset ja nikkaroinnit yms. (sitä paitsi osaan ne paremmin kuin mies, ainakin omasta mielestä)..t. toinen vakkari ;)

Oc

Vakkari,Niin ei sitä koskaan tiedä :) Woman on mahtava biisi! Kiitos ihanasta kommentistasi.Toinen vakkari.:D Eipä tulis mullekkaan enää ihan mieleen tuhlata lahjakorttia porakoneeseen. Haha. Minäkin luulin olevani tota miekkosta paremoi kaikessa nikkaroinnissa, kunnes hän vaihtoi niin kovin sujuvasti (vähän ärsyttää) autooni sen uuden akun! Siinä oli pakko vähän myöntää että kai sekin jotain osaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram