Toinen kauan etsitty kapistus saappaiden rinnalla on aina ollut kunnon nahkatakki.
Tässä asiassa nirso, pihi ja epävarma minäni kun ei ole koskaan antanut lupaa ostaa aitoa nahkatakkia. Niitä tekoversioita tosin senkin edestä. Järkeä ei taaskaan päässä kovin paljoa, mutta kuten saappaidenkin kohdalla. Sen nahkatakin piti olla juuri oikea jotta sen raaskisin ostaa. Sellainen oli Turun Zarassa.

Ja ihan vaan vinkkinä; jos silmiinne osuu kaupassa se täydellinen oikea nahkatakki – en suosittele kokeilemaan, ellette tiedä mihin ryhdytte. Ei sitä voi enää luovuttaa takaisin henkarille, ei sitä raaski edes ottaa pois päältänsä enää. Ihan kuin oman ihonsa kuorisi pois. Tai no, ainakin melkein.

Nahkatakkikelit on ehkä tältä vuodelta jo huuhtoutunut noiden miljoonien sadepisaroiden kanssa viemäristä alas, mutta paluuta ei ollut. Olen itseasiassa niin kiintynyt tähän uutukaiseeni, että pidän sitä toisen takin alla joskus. - Eli, melkein aina.

 

Kommentit (33)

Emmi L.

Täydellinen!! Mä ostin aitonahkaisen takin muutama vuosi sitten Edinburghista, sain itse suostuteltua satsamaaan kyseiseen kapistukseen kokonaiset 10 puntaa :D On kyllä ollut joka pennin arvoinen, ja aika tosi paljon päälle!

Jeanette

Toi on kyllä magee takki ja todella hyvin sopii sulle! Mulla on niin sama ongelma näiden nahkisten ja saappaiden kanssa, voi huoh....ei kai muu auta kuin pitkä pinna ja kova etsintä ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minusta tuntuu että oma etsintäni on saattanut tuoda tulosta. Saappaat on tilattu (toivotaan, että ne on sopivat!) ja nahkatakki roikkuu turvallisesti henkarissa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vielä paremman näköinen liveä :) Näyttää näissä kuvissa hieman ruskealta. Oikeasti on ihan musta :)

Annina

Itsekin pidan usein nahkatakkia toisen takin alla, ja usein ihmeettyineita kysymyksia etta miksi on kaksi takkia....eikai se niin outoa ole???:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon :) Pitää koittaa päästä kuvaamaan se vielä ulkona kunnon valossa. Näissä hämärissä kuvissa se ei vielä ihan pääse oikeuksiinsa! :)

Alma

Todella kaunis takki ja istuu sulle todella hyvin!! :) Mä en ole vuosien etsinnänkään jälkeen löytänyt nahkatakkia, joka istuisi täydellisesti. Kai mulla on liian lyhyt selkä ja kapeat hartiat. :p

Iina

Hei! Itselläni alkavat wanhojen tanssit uhkaavasti lähenemään ja haastankin teitä bloggareita kertomaan omistanne ja varsinkin laittamaan kuvia puvuistanne!

marianne

Täydellinen!! haha pienessä perjantai illan hiprakassa mäki kommentoin varmaan ekaa kertaa sun blogiis, mutta pakko sanoo että oot upee ja sun jutut on aina hauskasti kirjotettu! alkaisit kirjailijaks varmasti lukisin sun kirjat:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana Marianne kiitos <3 Jos ikinä kirjoittaisin kirjan pakottaisin sut sitten lukemaan sen ensimmäisenä ja saattaisit kuule ehkä joutua perumaan sanasi :D
p.s Minäkin haluan olla perjantai illan hiprakassa, mutta täällä maataan tylsistyneenä sohvan pohjalla! Pitäkää te hauskempi ilta :)

Heidi

Oi! Kivan mallinen, käy sulle hyvin ! Mun nahkatakki jäi Turun Primaan viimeks kun kävin siellä, mut onneks se nyt on tulossa löytötavaratoimistosta mun luo..

emmery

Hmm, en tiedä... takki on tosi kaunis mutta jotenkin näyttää etenkin tossa toisessa kuvassa ettei se istuis kauheen hyvin rinnuksen kohdalta? Tai ehkä kuva vain vääristää :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minä katsoin ihan samaa, mutta yvin se mielestäni istuu. Kuvassa näyttää kieltämättä hassulta. Kokeilin ensin xs kokoa ja se ei kyllä istunut rinnuksilta sitten yhtään :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram