Huomenta. Heräsin juuri, mutta tulipa nukuttua kunnon yöunet. Töissä oli mitä hektisin viikonloppu ja nyt on ihanaa nauttia ja olla vaan.

Huomasin uuden alennusmyynneistä ostamani keinonahkatakin käteväksi myös töissä. Ei tullut liian kuuma.

Jostain syystä olen aikaisemmin arastellut käyttää liian isoja ja näyttäviä sormuksia. Nyt olen itseasiassa koukussa niihin. Mitä suurempi ja yksityiskohtaisempi, sen parempi.

Meidän piti lähteä tänään päiväristeilylle Tallinnaan, mutta siirämme sen luultavasti viikolla eteenpäin, koska poikaystäväni lentää huomenaamulla aikaisin Hollantiin. Minä tietysti joudun hänet kentälle kyyditä siinä ennen kukonlaulua ja veikkaan että kumpikaan meistä ei heräisi rankan viikonlopun ja Tallinassa juoksemisen jälkeen.

Ravintola illallinen ja elokuva saa korvata Tallinnan tänään :)
 

 
 

Kommentit (6)

Anonymous

Löysin tän sun blogin eilen ja tykkäsin nii paljon et nyt oon lukenut tän ekasta entrystä tähän päivään. :D Sulla on hauska, vähän sarkastinen tyyli kirjoittaa ja olet ihan älyttömän kaunis nainen. Jee, kivaa löytää kiva blogi!-Laura

Anonymous

Ihania sormuksia. Itsekkin alan vasta tottua niin muodissa oleviin isoihin koruihin :)Khakin vihreä sopii sinulle, itse en näkisi päälläni tuon väristä nahkatakkia, mutta sulle taitaa sopia kaikki.Hyvää Sunnuntaita :)

Anonymous

Olet niin kaunis!! Jos saa udella, niin minkä maalainen olet? :)Sinulla on ihana blogi, ehdoton suosikkini.

Oc

Laura,Eikä, siinä on ollu vähän lukemista sitten :D Ihana kuulla että tykkäät ja kiitos miljoonasti :)Anonyymi,Minullakin meni varmaan vuosi tottua vihreiden sävyihin, kyllä se siitä :) Kiitos ja ihanaa sunnuntaita myös sinne.Anonyymi,Kiitos! Olen ihan kokonaan Suomalianen :)

yanna

Mistä toi pääkallosormus on? Mulla oli joskus melkein samanlainen mut no venaa, kadotin sen. Ylläri. Pakko saada tollanen!

Oc

Yanna, Jostain niistä rihkama kaupoista. Se mikä on siinä wtc talossa. En muista nimeä. Siellä oli kaikki korut -50% ostin ihan "muutaman"

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram