Tänään lähdetään Lahteen. Valun ystävieni perässä Summep Up – festareille, minne ilmeisesti heistä jokainen on tänä vuonna menossa. Omalla kohdallani kerta on ensimmäinen ja kaiken kaikkiaan festareista peräti kolmas. Olen aloittanut tämän touhun perin vanhana, koska nämä kaikkihan mahtuvat kolmen vuoden sisään.
Jos minulta kysytään, olisin mielelläni ottanut silloin kahdeksan vuotta sitten takataskuun kokemuksen mudassa örveltämisestä, autossa nukkumisesta, telttaan aamulla kömpimisestä ja päivien biletysputkesta. Nyt ei jaksa enää kuin yhden illan ja se festarifiilis kaikkoaa kai viimeistään siinä vaiheessa kun jättää koko alueen kauas taakseen ja kömpii puhtaaseen petiin mökkiin, taikka hotelliin.

[caption id="attachment_3720" align="aligncenter" width="680" caption="Shortsit Zara // Pusero Lontoosta jostain //Aurinkolasit Burberry // Kengät Jeffrey Campbell"]

[/caption]

Ehkä saan tänään jonkun nuoruuskohtauksen ja riehun ihan hulluna ympäri festareita? ei sitä koskaan tiedä. Toivottavasti.

Ihanaa lauantaita kaikille – riehukaa tekin.

Kommentit (21)

Juulia

Onnea festareille, Summer Uppiin eksyy kaikista pahimmimat örveltäjät, ja puhun nyt niistä 15- ja 16-vuotiaista nimim. kokemusta on.. Mutta muuten todella mukava tapahtuma, varsinkin jos sää osuu kohdalleen. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, "muutaman" kyllä huomasin :D Kaikki olivat kuitenkin yllättävän kiltisti ja loppuajaksi tuli vielä se sadekin, mutta aivan mahtavaa oli silti :)

Senja

ihana asu ja noi shortsit on ihan parhaat ;) itekin ostin samat eilen virosta, maksoin vaan 20 e alennuksessa niin olihan se pakko! :)

affy

Haha tuttua touhua tuo, että ei vaan yksinkertaisesti aina jaksaisi tai inspiroisi lähteä örveltämään taikka bailaamaan :D Ja ajatus likaisena olemisesta monta päivää kännissä - nou nou. Vaikka olenkin "vaan" 21 vuotta mutta mielummin nautiskelee rauhallisemmin hyvässä porukassa ja illalla / aamuyöllä viimeistään suuntaa puhtaisiin lakanoihin <3

Ihana asu, nuo aurinkolasit vei mun sydämen :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä se aamulla ihanasta sängystä (ilman tappavaa krapulaa) herääminen vaan vie aina voiton kaikesta :)

Elina

Istuin eilen anniskelualueella Summer Upissa ja katoin, että oletko se sinä :-D en ollut täällä blogissa lukenut etukäteen, niin piti tulla tarkistamaan :P olitpa nättinä!

Anniina

Ihana asukokonaisuus! Ostin itse samantyyliset shortsit (mustana tosin) ja olenkin miettinyt minkä kaiken kanssa ne voisi yhdistää. Nyt sain uusia ideoita!:)

Alexa

Tää asu pure love! Tunsin jo suuria vierotusoireita kun en ole matkan aikana kerennyt selailemaan muita blogeja sen paremmin, nyt on pakko catch up!

Hyvä että kävit Tapastassa, musta siellä on hinta-laatusuhde kohdallaan. Pääsee aina alle satasella (2hlö) vaikka vetäis koko komeuden ;)! xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:) Tiedän tunteen! Mulla aina sama reissussa. Millään ei ehtisi lukemaan, mutta niin tekisis mieli ja sitten kotona voikin istua sohvalla tuntitolkulla ja selailla kirjoituksia läpi :)

Tapastassa tosiaan aina tuleekin tilattua melkein koko lista läpi! Saisi jo menu vähän muuttua - kohta kyllästyn! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram