Myönnän. Minä pidän takeista. Pidän monista muistakin asioista, mutta erityisen kivoista takeista pidän erityisen paljon. Ihan jo vain siksi, että niitä on erityisen vaikea löytää.

Siksi kai kuvittelen takkieni olevan niin erityisiä, että niitä voi nimetä.
Tämän takki on nimeltään Mymmeli-takki. Ja vaikka siinä ei ole oikein mitään järkeä, niin se sai nimensä vain sen takia, että muistuttaa minua vaaleanpunaisesta Mymmeli-muumimukista.

 

Olette kyselleet paljon Mymmelitakista, joten ajattelin kertoa vielä näin omassa postauksessa ostaneeni sen syksyn alussa Zarasta.
Jos oikein muistan vastaavia oli myös harmaina ja mustina, mutta hattaranvärisenä takista vasta kuoriutuikin upea.Hattaratakkeja ja Mymmeli-mukeja. Mutta arvatkaa mikä tiputti minut vaaleanpunaiselta pilveltäni päin kovaa Stockmannin lattiaa? Arabian osastolla muumimukien vieressä oli Arabian Angry Birds –mukeja.
En niin hirveästi pidä niistä. Nuo lentävät pallerot ovat vihaisia ja vaikka siellä joukossa oli yksi vaaleanpunainenkin tipu, en voinut sivuuttaa kauhistuttavaa ajatusta siitä, että onko Angry Birdsit 2000- luvun Muumeja?

 

 

 

 

                       Takki - Zara // T-paita - Monki // Housut - Gt // Kengät - Vans // Laukku - Chanel // Aurinkolasit - LeSpecs 

                                                                           Kuvat: Kira Kosonen @ Blond Rivets

 

 

Kommentit (21)

Satu V

"...kauhistuttavaa ajatusta siitä, että onko Angry Birdsit 2000- luvun Muumeja?" Nouuuu! It can't be! Kauhistuttava ajatus tosiaan...

emppu

Sä vaikutat niin ihanan höpsöltä, kun lukee sun blogia. Ihanaa että (blogi) maailmassa on vielä ihmisiä, jotka eivät ota asioita niin vakavasti. Tulee aina niin hyvä mieli, kun luen sun blogia. :)

saara

Oon pari vuotta sun blogia lukenu, ja tää asu on mun kaikista lemppareista lempparein! Sun asut ja kuvat muutenkin on loistavia, mutta just tää yksilö (ja mymmelitakki) vei mun sydämen mennessään <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ostin ne Berliinistä, kun yllättäen törmäsin niihin & Other Stories -liikkeessä :)

En itsekään ole suomessa niitä nähnyt :(

Anne

Ihana takki! Mä en vaan itse voi ikinä ostaa vaaleita takkeja kun onnistun aina sotkemaan ne :( Pakko kysyä, omistatko itse muumimukeja? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä muutama muumimuki löytyy aina kaapista :)
Ja tämä takki on pysynyt yllätyksekseni myös todella puhtaana! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram