Täältä se tulee. Toinen MyCosmo videopätkä, missä Linda, Alexa ja minä höpötämme täysin luonnollisesti hotellihuoneen sängyssä bloggaamisesta.
Suosittelen käyttämään huumoria ja ehkä hitusen ymmärrystäkin tätä katsoessa.

En nimittäin tiedä mikä siinä on kun tyttöjen kanssa jutellessa asiaa riittää vähän liiaksikin, mutta heti kun joku jossain painaa REC nappulaa niin tästä pääkopasta ajatukset juoksevat villihevoslauman lailla pois ja jäljelle jää vaan hiekkaa pöllyämään.
 

 

Naureskelin tätä katsellessani, että onpas ollut täyttä asiaa minulla paljon ”Tai siis niin kuin, niin..” ja kädet vaan heiluu, mutta lause päättyy hiljaisuuteen.
Olisin varmaan aika koominen talk show -emäntä.
 

Kommentit (17)

My Name Here

Jos hevonen näyttää sulta, niin sitten mäkin haluan näyttää hevoselta! Että voikin ihmiset olla julmia. Kaunis nuori nainen, viihtyisä blogi. Power to you, Julia!

Vierailija

Hyvä tytöt!! Tuli ikävä teitä, kun ollaan nähty viimeksi livenä joskus joulun aikoihin!!! :D <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

We miss you too! Sitäpaitsi haluun kuulla Vilma kaiken Kapkaupungista, että koitetaan nähdä hei mahd pian kuule! :)

m

Video oli tosi kiva! Hauskaa nähdä miten ihmiset puhuu ja elehtii kun on ensin lukenut blogeista pelkkää tekstiä ja kuvia.

Hahah ja voin kuvitella ettei sellainen luonteva jutustelu tule niin helposti kun tietää että se menee nauhalle, ainakin itse olen tosi jäinen silloin, mut hyvin se meni teillä! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :)
Joo, sitä helposti menee ihan lukkoon. Ekalla kerralla se näkyi minusta kilometrien päähän, mutta ehkä tästä pikkuhiljaa hyvä tulee :)

annu

No mun mielestä olitte ihan luonnollisia, voi vaan kuvitella miten lukkoon sitä itse menisi tollasessa tilanteessa! Varsinkin Alexasta sai ihan eri käsityksen kuin blogin perusteella - asiaa riittää :D hyvässä mielessä siis! Kiva tällainen video :)

Katriina

Hei tää oli niin hyvä! Ja hauska huomata kehitys ekasta talk show -pätkästä. Te olitte oikeesti kaikki tosi luonnollisia tässä eikä jännitystä huomaa! Go girls! :)

Vierailija

Kaikki mun lempparibloggaajat koossa! Ootte ihania jokainen! Tosi kiva nähdä näitä videoita välillä. :)

Ella

Odotin tuon sinun tekstin lukemisen jälkeen jotain kauhean kiusallista katsottavaa, mutta ei se (onneksi) ollutkaan, joten ihan turhaan hermoilit :) Vaikutti semmoselta tosi luontevalta keskustelulta ja kun nyt tarkasti yritti kuunnella niitä sinun "Niin siis ku niin" puheenvuoroja niin ei nekään vaikuttanu yhtään jäätymiseltä vaan ihan normaalilta! Tai sitten olen itsekin outo kun pidän normaalina tuollaisia tyhjään päättyviä "niinku niin" -lauseita keskusteluissa :D

j

Tuli tosta hevosesta mieleen, että monissa muissa kulttuureissa se on kohtelijaisuus! "Nainen kuin hevonen" jos on kaunis ja näyttävä ! Onhan hevoset uljaita eläimiä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram