Videoita pyydetään minulta aina ja myönnän – olen ollut surkea sillä saralla.
Vuonna 2014 aion olla ahkerampi videokuvaaja.

Pienestä MyCosmo talk showsta on hyvä aloittaa. Tässä kurkistus siihen mistä Vilma, Alexa, Linda ja minä höpöttelimme nelistään kun aiheena oli kulunut vuosi.  

Harmi ettei Madde päässyt paikalle, mutta toivottavasti joskus videolla vilahtaa vielä koko viisikko :)

 

Nyt toivotan IHANAA JOULUA KAIKILLE. Toivottavasti teillä on mukavaa läheistenne seurassa, saatte ihania lahjoja ja antaa niitä. Syökää hyvin, naurakaa paljon ja nauttikaa <3

Kommentit (10)

Erika

Voi Julia oot niin kaunis! Vaikutat erittäin lämpimältä jalat maassa-tyypiltä! Kaikkee hyvää sulle :) Blogistas välittyy sun positiivisuus ja toi sun elämäntyyli on ihan huikee.:) Jatka samaan malliin!

arh

voi vittu mitä **** :D kaikki niin kiusaantuneen, teennäisen ja pinnallisen näkösenä :D jokaisen päässä liikkuu et näytänköhän mä nyt hyvältä ja pakko keksiä jotain fiksua sanottavaa..

mjai

Hui kauhee kun oot tossa elävässä kuvassa vielä upeampi kuin kuvissa. Harmi että sut oli jotenki blokattu pois tosta loppuosasta videoo :D

Kiki

Oh my god... on teillä elämä. Niin pinnalista ja teennäistä. Onneksi omassa elämässä on hieman muutakin sisältöä kun uudet hankinnat. Vilma on ainut joka osaa puhua muustakin kun laukuista.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meidän keskusteluja kuvattiin melkein kaksi tuntia ja siitä neljä minuuttia päätyi videolle. Tuo oli ainut kohta missä itseasiassa puhuimme ostoksistamme. Harmi, että pois oltiin leikattu ne asiat mistä itsekin mielummin puhun :)

loviisa

Video oli jotenkin teennäisen oloinen. Selkeät kaikille esitettävät kysymykset, joihin jokainen vastaisi vuorollaan ja jotka näkyisi myös katsojille toisi tohon huomattavasti enemmän selkeyttä ja rakennetta. Tavallaan ihan hauska idea, että teidät on aseteltu tuohon ns. keskustelemaan, mutta videon kannalta se ei toiminut. Varsinkin videon loppuosa keskittyi vain kahteen tyttöön neljän sijasta. Ideana tämmöiset keskustelut on toki hauskoja, mutta kyllä tätä pitäisi vielä kehittää. Tämmöisenään tämä oli huonosti sommiteltu ja pakonomaisesti väännetty. Herttasia tyttöjä ja kauniita ootte kaikki, tää video ei sitä vaan valitettavasti kovin hyvin korostanut :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram