Okei, kerron teille paljastuksen. Muistatteko kun vähän aikaa sitten tuo Calvins raita pääsi ihan uudestaan valloilleen? Instagramin feedissä se pilkotti vähän väliä miltei jokaisen tytön topin alta, muotibloggaajien boyfriendfarkut olivat astetta alempana, Calvin Klein raita siellä, Calvin Klein täällä.

 

Aivopesustahan se jo menee. Ja minä olin eräs kesäviikonloppu varmasti pesuvuorossa kun valmistautumassa erästä illanrientoa varten sain päähäni pakkomielteisen idean. Haluan ehdottomasti tuon Calvin Klein topin bomber puseron ja korkeavyötäröisen hameen kanssa illalla päälle.
Enpä vain tiennyt että sitä toppia ei ihan niin vain käsiin saada. Helsingin Calvin Klein liikkeessä nimittäin osattiin kertoa, että heillä oli näihin toppeihin puolen vuoden jono. PUOLEN VUODEN? Toppiin? Mitä?
Minulla oli vielä joskus nuorena näitä toppeja, miksi en säilyttänyt niitä. Haha, mitä kaikkea sitä pitää oikeasti säästää kun ei tiedä milloin niitä taas saa päähänsä haluta käyttää. Trumpettihousuja, Adidaksen kolmea raitaa, Calvin Kleinin vanhaa alustoppia!?

 

Pakkomielteeni ei pitänyt tästä kieltävästä toppi-vastauksesta. Jos sille sanotaan että et saa, niin silloinhan se vasta pitääkin saada. Edes jotenkin sinne päin.

 

Sainpa sitten hullunkurisen idean. Kiiruhdin kotiin, enkä malttanut edes riisua kenkiäni jalasta kun juoksin suoraan Laurin alusvaatelaatikolle. Siellä Calvin Kleiniä oli kasapäin. Valikoin parhaiten sopivat bokserit DIY ideaani varten - aikomuksena mitäs muutakaan kuin tietenkin leikata tuo Calvin Kleinin kuminauha irti ja liittää se omaan tavalliseen mustaan alustoppiini.


Muistan olleeni hieman hämilläni siitä miten helposti Lauri uhrasi bokserinsa typerälle idealleni, mutta taisi silläkin olla vain erityisen hauskaa, nimittäin niin hyvät naurut me saatiin kyllä siinä ompelukoneen äärellä! Ja mikä parasta - lopputuloksesta tuli oikeasti yllättävän hieno!

 


Koko homma tuntui hetken tietysti hieman fuskaamiselta, mutta kyllä minä lopulta ihan oikeasti lähdin sitten ulos hienon DIY-bokseri-Calvin-toppini kanssa ja naureskelin asialle ystävieni kanssa.

 

 

Tarina ei onneksi pääty ihan näin epätoivoisesti. Ollessani viime kuussa Kööpenhaminassa käymässä Calvin Kleinin showroomilla, juttelin näiden alusvaatteiden äärellä Calvin Kleinin PR-vastaavan kanssa ja vahingossa siinä sitten tietenkin möläytin bokseritarinani. Jouduin hetken jo paniikkiin, että tämä nainen ajattelee minun häpäisseen koko merkin, mutta hän saikin siitä vain hyvät naurut ja varmaan sääli minua sen verran, että postissahan nämä ihka oikeat Calvin Kleinit sitten kortin kera tulivat kotiini juuri ennen kuin lähdin tänne Afrikkaan. Olin iloinen yllätyksestä :)

 

 

Kommentit (7)

Maija

Olen blogisi suuri fani, mutta nyt täytyy sanoa, että jokin on pahasti pielessä. Tuntuu, että olet hukassa.. Vaikka Kapkaupunki onkin huikean kaunis, huomaan kaipaavani normaalia arkeasi ja niitä arkisia asioita. Luen suomalaisia blogeja, koska niistä huokuu kirjoittajan persoona ja ns. tavallisuus, joka puuttuu ulkomaisista supersuosituista blogeista. Niissä matkustellaan jatkuvasti ja eletään luksuselemää. Jotain, mikä on minun arjestani niin kovin kaukana.. En löydä niistä samaistuttavaa, vain kauniita kuvia. Rakastan höpsöjä kommenttejasi ja kirjoitustapaasi, mutta viime aikoina blogisi on ollut vain kauniita kuvia ja luksuselämää. Ymmärrän, että elämäsi on kokenut valtavia muutoksia, mutta kaipaan oikeaa Juliaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hassua että ajattelet noin, itsestäni kun tuntuu että olen koko ajan vain menossa kauemmas kaikesta luksuksesta ja liiasta pinnallisuudesta, mutta ehkä se ei vain vielä välity tänne. :)

Maija

Ehkä. Ehkä minusta tuntuu vain siltä, kun reissuja on kertynyt blogiisi jo aika monta tämän vuoden puolella. Tuntuu, että olet menossa koko ajan :D

Miia

Haha huikeeta, oli varmaan PR-henkilöllä vähän ihmettelemistä :D
Maijan kommenttiin liityen, totta kai arki on erilaista jos on ulkomailla kaukana omasta normaalista arjesta. Mun mielestä saakin olla hieman erilaista ja postauksia "ei niin normaalista arjesta" kun on ulkomailla. Eiköhän niitä "normaaleja" postauksia taas tule kun on taas takaisin Suomessa. Mä tykkäilen ainakin tykkään monipuolisista postauksista! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin tykkään monipuolisesta ja tykkään myös olla matkoilla mahdollisimman paljon. Melkein jopa tuntuu, että se on osa sitä normaalia arkea. Mennä ja tulla ihan miten sattuu :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram