Pieni merenrantakaupunki, jylhät maisemat, ranta, vanhat kadut, kauniit talot, aurinko, veneretki, oma villa, uima-allas, terassi, hyvä ruoka ja kymmenen ystävää. Näistä on syyskuun kolmas viikko on tehty.

Joku jo kyselikin seuraavaa matkakohdettani ja nyt kun rakastamani suomen kesä on kohta jo vaihtumassa kirjaviin syyslehtiin, niin tämän tytön kaukokaipuu nostaa haikean katseen kohti karttapalloa!

Tekisi mieli lähteä kaikkialle ja olen hurjan onnellinen, että tämä seuraava reissu kolkuttaa jo ovelle.

 

Kuvailemani kohde on Portugalin Lagos, mistä olemme kuuden pariskunnan voimin vuokranneet kauniin villan jo joskus viime huhtikuussa. Kun lähtee näin isolla porukalla ei extempore ihan kuulu sanavarastoon, mutta ison villan vuokraus on taas mahdollista kukkarolle kun summan voi niin monen matkaajan kanssa jakaa. Olen varma, että tästä tulee upea reissu ja koitan sen tännekin kuvien kautta parhaani mukaan ikuistaa.

 


Vielä kun jaksaisi nämä neljä viikkoa odottaa, mutta toisaalta alkava syksy pitää minut kiireisenä ja pääsen muutamalle mielenkiintoiselle minityömatkallekin ennen reissua Portugaliin. Niistä lisää myöhemmin :)

Fiilis on joka tapauksessa mahtava ja toivon että tästä loppuvuodesta tulee mahdollisimman matkailupainotteinen seikkailu!

Kommentit (10)

Ellu

Voi ettien että!! Ihanat kuvat, ja vielä ihanempia varmasti tulossa. Helpottaa opiskelijan kaukokaipuuta ihmeen hyvin! :)

Piia

Olin juuri pari viikkoa sitten Lagosissa. Ihana paikka! Suosittelen Taberna De Lagos -ravintolaa.

Sofia E.

Mietitkö koskaan minkäkokoinen on ekologinen jalanjälkesi maapallolla? En kysy tätä kuittaillakseni vaan koska painin itse saman asian kanssa. Miten selität itsellesi että on ok lentää noin paljon, kun vielä taidat shoppaillakin aika reilusti, jne? Minkälainen sopimus sinulla on omatuntosi kanssa?

Piu

Minä painin saman ongelman kanssa... Tuleeko sulle Julia huono omatunto lentämisestä niin kuin mulle? Ootko katsonut esim. sen Katastrofin aineksia leffan?

Vierailija

Ooh. Yritin tänään selittää itselleni, että kun edellisestä reissusta ei ole edes kahta viikkoa, jaksan ehkä odottaa vielä tovin uutta matkaa, mutta bullshit! Mitä enemmän reissaa, sitä enemmän maailmalle kaipaa. :D
Ihania maisemia. Teille tulee varmasti huikea reissu..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram