Joe Blasco Special Yellow Highlight korostus-/valoväri (n.36€)

Olen vasta hiljattain löytänyt tieni korostus-/valovärien maailmaan. Parhaimpana korostusvärinä tähän asti on toiminut minulla Joe Blascon special yellow. Käytän sitä poskipäillä, hipaisen amorinkaareen, kulmien alle ja joskus häivyttämään myös tummia silmänalusia.

 

EAT Helsinki 2015 –kirja (n.35€)

Bongasin tämän pikkukirjan Suomalaisen Kirjakaupan tiskiltä ja selaillessani sitä läpi selitti myyjä kirjan idean olevan on se, että kaikissa kirjan 12 ravintolassa (mm. Emo, Spis, Copas y Tapas) saa kirjaa näyttämällä yhden pääruuista ilmaiseksi.

Ystäväni kertoi, että heillä on ollut tämä kirja jo useampana vuonna, mutta minä kuulin siitä vasta nyt! Melkein juoksin tämän kanssa kotiin ja esittelin sitä innoissani Laurille.
Alkutalven uusi harrastus: käydä treffeillä jokaisessa noissa kirjan ravintolassa.

 
 

Samsung Level On -kuulokkeet (n.150€)

Olen alkanut käyttämään näitä ’isoja’ kuulokkeita todella paljon. Laitan niistä soimaan hiljaista musiikkia kun koitan keskittyä kotona koneella työskentelyyn, raahaan ne myös aina mukanani lentokoneeseen, tai popitan niistä täysiä musiikkia lenkkipolulla. Tällä hetkellä käytössä on Samsungin Level On –kuulokkeet, joista pidän erityisesti siksi, että ne eivät vuoda musiikkia läpi. Aiemmin aina mietin olenko lenkillä yksi juokseva radio, tai lentokoneessa se vierustoveri jonka playlistin kuulee koko kone, mutta onneksi ei enää näiden kanssa.

GoCoco –kookosvesi (n.3-4€)

Olen kokeillut varmaan kymmeniä kookosvesiä ja huomannut, että niissä on ihan mielettömästi makueroja. Eevi osasi aikoinaan vinkata tämän olevan parhaimman makuista ja samoilla linjoilla ollaan! Puhdas, säilöntä –ja väriaineeton 100% luomukookosvesi. Näitä löytyy ainakin sieltä Ruohonjuuresta, mutta olen bongannut myös mm. Citymarketeista. 

Balmain Leave-in conditioning spray & Texturizing Salt Spray (n.18-24€)

Minulla on tapa suihkuttaa hiuksiini aina suihkun jälkeen hiuksiin jätettävää hoitoainetta, muuten tuntuu kuin ne käpristyvät kuivaksi kasaksi ja siksi jätettäviä hoitosuihkeita onkin kertynyt jokunen kasa vessan kaappiin. Tämän hetken suosikki on Balmainin suihke. Pidän paljon pullon ulkonäöstä ja tuoksusta! Siitä miten se jättää hiukseni sileäksi ja kiiltäväksi.

Toinen ehdoton suosikkini Balmainilta on suolasuihke. (Tähän asti paras kokeilemani).
Usein puhdas tukkani on melko liukas ja vaikea muotoiltava, mutta tällä suolasuihkeella saan siihen nopeasti rakennetta ja tuuheutta ilman että pää näyttää siltä, että se olisi heti täynnä tököttiä.

Olen antanut Laurille myös Balmainin tuotteita, koska tykkään niiden tuoksusta niin paljon, että haluan nuuhkia sitä näköjään poikaystävänikin hiuksista.
Tavallaan hassua, nimittäin ensimmäisellä kerralla Balmainin hiustuotteiden tuoksu ei ihan hurmannut minua, mutta oli silti jotenkin.. niin omansa. Niin tunnistettavissa.

 

Beautyblender –meikkisieni (n.15€)

Olettekin varmaan törmänneet tähän pieneen palleroon jo liiaksikin muissa blogeissa, mutta mielestäni se on hehkutuksen arvoinen.

Usein levitän meikkivoiteen sormin, mutta nykyään iltameikin kohdalla pikkuapurina toimii Beautyblender. Saan sillä todella tasaisen lopputuloksen ja palleron kapealla päällä pääsee hyvin tuputtelemaan esim. Silmänympärysaluetta. Idea sienessä on se, että se kastellaan hanan alla, kuivataan hieman pyyhkeellä, dipataan meikkivoiteeseen ja tuputellaan iholle. Tämän superpehmoisen miltei iholla pomppivan sienen jälkeen en ole voinut palata meikkivoidesiveltimieni pariin ollenkaan.

Ja jos nyt oikein muistan, niin Beutyblendereitä saa vihdoin myös suomesta (En ole ihan varma, muuta muistelisin, että tässä kuussa Stockalta?)

Ruohonjuuri Deli-piste (5-9€)

Joka kerta kun kuljen City-käytävän läpi on pakko poiketa Ruohonjuuressa ja napata mukaan smoothie tai salaatti! Minä nimittäin todella pidän niistä! Terveellistä, luomua ja maukasta. Plussaa runsaasta ja pirteästä valikoimasta!

 

     

 

                                                    Aiemmat kauden suosikit -postaukset TÄÄLTÄ.

 

 

 

                                                                *Osa tuotteista saatu blogin kautta

Kommentit (4)

Janina

Hei!

Hyvä postaus! Tahtoisin muutenkin antaa sinulle himaan kunniaa, kirjoitustustavastasi josta upea persoonnalisuutesi houkuu läpi. Olen lukenut blogiasi alkuajoilta asti ja voin sanoa että harvoin törmää postaukseen, joka ei saisi hymyä huulilleni:) Pieni pyyntö minulla kuitenkin olisi. Aloitit joskus postaussarjan lempi urheilumuodoistasi, mutta se jäi kesken muutaman postauksen jälken. OLisi mukava jos voisit toteuttaa sarjan loppuun, sillä itse ainakin tykkäsin lukea kyseisiä postauksia erittäin paljon.

Hyvää illanjatkoa ja kiitos vielä upeasta blogista!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kiitos ihanasta kommentista :)
Juuri viimeksi eilen mietin tuota postaussarjaa - 5lajisuosikkiani ja kaksi tosiaan puuttuu!

Aion ehdottomasti tehdä sarjan loppuun (parempi myöhään kun ei milloinkaan), pahoittelut tosiaan hitaasta tahdista, mutta kiva kuulla että joku on jäänyt niitä kaipaamaan, se antaa ihan uutta intoa tehdä nopeammin ja enemmän!

nina

Vinkiksi lukijoille ja sinulle että näin että noita on ilmestynyt Siljan laivoille, tuo suolaspray maksoi jotain 12-13euroa. Muitakin Balmanin tuotteita näin siellä hyllyllä. Ja tuon meikkisienenkin bongasin laivalla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram