Muistatteko tämän postaussarjan, mihin keräilin arjen pikku suosikkeja. Niitä mitkä eivät muuten ehkä blogissa paljoa pilkahda?
Aiemmin tarkoituksena oli tehdä tämä kerran kuukaudessa, mutta pieni tovi on kyllä vierinyt edellisestä kerrasta, ja nyt juttuja onkin kertynyt varastoon sen verran, että julkaisen tämän 'kauden' jutut tällä kertaa kahdessa osassa.

Aiemmat My Little Things -postaukset löydät täältä:   My Little Things 1 & My Little Things 2

 

 

- KMS California 2-in-1 Styling + finishing spray (n.30€)

Monta asiaa samassa purkissa. Käytän tätä vähän kaikkeen; lämpösuojana, kiharoiden apuna, suoristamisessa, tupeerauksessa ja lakkana.

 

- WOW Root Cover Up Tyvipuuteriväri (n.39€)

Haha, taidan olla miltei kuuluisa siitä, että värjään välillä juurikasvua, pakenevaa hiusrajaa, tiukan ponnarin rakoja ja vaikka mitä sillä minun Etelä-Afrikan apteekista hankkimallani tyviväriripuuterilla. No, arvatkaas mitä! Nyt vastaavaa saa Suomestakin. En ole enää ainoa sekotyviväripää, nimittäin nyt näitä myydään ainakin Sokoksilla ja vaikka tämä ei mielestäni ole ihan yhtä hyvä kuin Etelä-Afrikkalainen versio, niin on se todella lähellä sitä. Harmi vain että paljon myös kalliimpi. 

- Marseille saippua (n.2-4€)

Tämä puhdas, luonnollinen ja hellävarainen perussaippua-möllikkä seisoo aina peilikaapissani. Marseillesta on moneksi, olen kuullut että se on mainio tahranpoistaja, sekä paras apuri meikkisiveltimien pesuun ja juuri siksi se onki paraatipaikalla peilikaapissani. Haluan, että se on helposti esillä, etten unohda sen olemassaoloa - olen ottanut nyt tosissani missiokseni puhdistaa meikkisiveltimeni mahdollisimman usein. 

- Clarins Self Tanning Liquid Bronze & Cream -itseruskettavat (30-45€)

Kira vinkkasi minulle joskus aikoinaan näistä Clarinsin itseruskettavista ja suosikkina ne on pysynyt siitä asti.
Olen vielä melko laiska lotraamaan ruskettavien kanssa, joten pidän suurena plussana näissä sitä, että sävyä tulee iholle heti yhdestä kerrasta paljon. (Kuitenkin tasaisesti eikä lainkaan oranssin sävyssä). lakanatkin pysyvät puhtaina, eikä aine haisekaan yhtä pahalta kuin monet muut.

Viimeksi käytettyäni näitä ennen nukkumaanmenoa, heräsin aamulla näyttäen melkeimpä siltä kun olisin juuri käynyt yöunieni aikana viikon Bahaman reissulla!

 

 

- YvesRocher 3ml Nail polish –kynsilakka limited edition (n.3€)

Minikynsilakka. Tämä suloinen miniputilo on täydellinen matkalle mukaan! Olen ehtinyt testata näistä limited edition sävyistä vasta tätä kultaista, mutta tämä ainakin pysyi kynsissäni todella pitkään hyvänä.
(+ kuvassa myös hieman pirteämpi Essie suosikkini - Fashion playground) 

- Fazer Alku puuro (n.3€)

Rakastan näitä pakkauksia! Kaatonokka puuropakkauksessa on paras keksintö mitä tiedän. Lisäksi puurot ovat oikeasti hyviä. Lisäaineettomia, runsaskuituisia, eivätkä sisällä lisättyä sokeria.
Teen näistä usein kaikki tuorepuuroni ja pidän erityisen paljon sadonkorjuu, sekä vadelmapuurosta. 

Ja lopun ruokavinkki: Tortilla House possutacot (n.10€)

Kampin kauppakeskuksen alakerrasta löytyvän pikku Tortilla Housen possutacot ovat niitä samoja, mitä joskus söin kesällä varmaan kaksisataa kappaletta ruokakärrystä.
Ja oli ne tarjoiltu siitä kärrystä tai tuosta pikku kojusta, olen edelleen samaa mieltä; ne ovat herkullisia!
 

 

 

                                                                       

                                 

                                                                                  *Osa tuotteista saatu blogin kautta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram