Muistatteko My iMenso koruni? Se helmirannekoru, missä riippuu medaljonki ja siihen saa vaihtaa erilaisia laattoja. Se on edelleen yksi suosikkini ja nyt jopa enemmän ihana kun olen saanut siihen uusia laattoja ja lisää vaihtelua.

 

Toisena jouluarvontana haluaisinkin siis arpoa vastaavanlaisen, mutta vielä näyttävämmän, kimaltelevamman ja ehkä arvokkaammankin.

Kaulakorun mikä on aitoa sterling-hopeaa, minkä medaljongissa on käsin kiinnitettyjä zirkonioita, ja riipuslaatassa aitoja Swarovski-kristalleja.
Arvo 236€

 

Mielestäni tämä koru näyttää ihan pieneltä tähtitaivaalta.

Jos tämä olisi mieleinen joululahja sinulle, tai haluaisit antaa sen jollekin läheisellesi niin laita viestiä kommenttiboksiin (sähköpostiosoitteen kera)

 

Arvonta päättyy 17.18 tiistaina klo8.00

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille osallistumisesta :) 

 

Niin! ja Aqvia hiilihapotuskoneen uusi omistaja on Emmi! :) Olen laittanut sinulle sähköpostia. 

Kommentit (489)

Pinja

kylläpä piristäisi tämän yksinäistä ja aika lahjasaaliitontakin jouluaattoa, kun kuusen alla ois tämmönen lahja nököttämässä aamulla ennen töihin lähtöä.. :) pinnnja_@hotmail.com

Wilhelmiinaiida

Tää ois kyllä enemmän kun täydellinen joululahja omalle äidilleni joka rakastaa kaikkea kimaltavaa ja etenkin sellaista elementtiä kaikissa koruissa :).

vilmaw@hotmail.fi

:)

Ihan mielettömän kaunis koru. Harvoin olen itsekäs, mutta jos onnetar minua suosisi niin pitäisin korun luultavasti itselläni :) !! Tai antaisin mummilleni, tai ehkä pitäisimme sen puoliksi koska näen tuon meidän molempien yllä todella upeana. k.ruusuvuori@gmail.com.

Mukavaa vkoa, kaunokainen!! :)

mima

Tämä olisi todella ihana joululahja, sopisi asuun kuin asuun! Rakastuin. minnamaria86 @ gmail.com

Aquila

Aivan lumoava koru! Rakastan astronomiaa ja kaikkea avaruuteen liittyvää, vaikken sen toiminnasta paljon ymmärräkään, mutta on se niin julmetun kiehtova ja kaunis kiinnostuksenkohde/harrastus. Koru olisi todella mieluinen :)

jappe

Tuollaisen ottaisin mielelläni vastaan, ihana! Jospa tää epäonni vihdoin kääntyis :D
jambu.dambu(at)hotmail.com

Helis

Antaisin tämän ehdottomasti äidilleni. Hän rakastaa kaikkea säihkyvää ja kimaltavaa ja tuo koru sopisi täydellisesti hänen kokoelmiinsa. Jos arpaonni osuisi kohdalleni, olisi yksi lahja vähemmän etsittävänä.

Btw, mahtava arvonta! :)

salo.heli@hotmail.fi

Emmalottas

Tää on aivan upee ! Toi ois semmonen mistä tykkäisin , oon tosi huono löytämään kaupoista koruja mitkä miellyttäis! Mutta liian kallis omasta pussista ostettavaks :) emmasulkava@gmail.com ps.jos kerrankin oisi onnea !

Olivia

Voi kun olisi täydellinen mun äidilleni! Olisi ihana kerrankin yllättää se jollain kalliimmalla lahjalla, kun koko pienen ikäni oon paketoinut sille vaan sen omia kynsilakkoja lahjaksi.. :D

olivia.niemi@hotmail.com

Jutta

Aivan upea koru! Siskoni ansaitsisi tuon joululahjaksi, ellen olisi jo hänelle lahjaa hankkinut! Saattaisinpa siis pitää sen itselläni, mikäli niinkin hannuhanhimainen tuuri kerrankin kävisi, että arpa osuisi kohdalle. ;)

jutta.vienonen@hotmail.com

Tiia

Tänä jouluna en toivo mitään, koska en pysty hankkimaan paljon materiaa tällä hetkellä. Kun joutuu pakkaamaan koko omaisuutensa monta kertaa vuodessa 28 kiloon lentokoneiden rajoitusten takia, ei tee mieli hankkia mitään. Tuo koru ei kuitenkaan veisi hirveänä tilaa ja olisi kyllä ihan täydellinen. Muistuttaisi väreine ja timantteineen, jotka muistuttaa tähtiä taivaalla, aina koti Suomesta.

t.tihinen@gmail.com

sanna

Aivan mielettömän kaunis kaulakoru. Olen pitkään etsinyt tämän tyylistä korua, mutta korkea hinta tulee aina vastaan. Pitääpä tutustua iMensoon lisää, jos löytyisi kukkarolle sopivaa, kun minulla on aina niin huono arpaonni.

sanna.rsnen@gmail.com

jjanskuu

Olis kyllä mahtava lahja äipälle. Toivonut jotain 'ei kaikilla näkyvää' kaulakorua lahjaksi, mutta mun budjetilla ei paljon halppisketjujen massatuotantoa ylemmäs päästä, mikä hieman harmittaa :)
jjanskuu-@hotmail.fi

Manna

Juuri eilen sanoin poikaystävälleni, että haluaisin ostaa äidilleni omana 30v.-syntymäpäivänä hopeisen medaljongin kiitokseksi kaikesta..tuohan tuli kuin tilauksesta! :)

Mira

Voi nää on niin ihania <3 <3 <3 Oon näitä pitkään ja hartaasti ihaillut. En voi uskoa että kellään läheisellä olis varaa mulle tällaista lahjoittaa. Eli sormet ja varpaat ristiin arvonnan suhteen...

mirapaju@gmail.com

Salla

Antaisin korun tädilleni, joka auttoi minua ollessani kuukauden keskussairaalassa kesällä, koska minut leikattiin viisi kertaa vatsasta. Täti tuki minua koko reissuni ajan, oli vierelläni, tuli päivittäin katsomaan vaikka hänellä oli omakin kesäloma töistä. En koskaan unohda tätä.

salla.si@luukku.com

Niksu

Lahja menisi kyllä upealle kaasolleni, jota en ole vielä ehtinyt kiittää hänen tarjoamastaan avusta ja tsemppauksesta häiden alla. :)

enni

Koru on niin hieno! Äitini lahjoo joka vuosi kaikkia muita ylenpalttisesti, mutta kieltää aina ostamasta hänelle lahjoja - mitään pikkujuttuja lukuun ottamatta. Tämä olisi siis täydellinen lahja annettavaksi hänelle, mutta kuitenkin kunnioittaen hänen pyyntöään, että älkää ostako lahjoja minulle!

enn.i@hotmail.com

Näytä kaikki kommentit (489)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.