3 minuuttia 20 sekuntia Kapkaupunkia. 
Olen onnellinen, että tein tämän videon, siitä tulee mielettömän hyvät muistot mieleen! Aurinko, palmut, aallot, surffilaudat ja vuoristomaisemat! Ehkä katselen tätä vielä joskus vanhempana kiikkutuolissa. Ehkä vain käännän volyymia hieman hiljaisemmalle, nyt nimittäin kuuntelen sitä ihan täysiä – ihan niin kuin teimme Kapkaupungissa kun kuuntelimme tätä samaa kappaletta autossa, tai Saaran terassilla. Pompimme ja hypimme ja olimme aika iloisia.


3 minuuttia 20 sekuntia editoituna.
Tuntuu ihan kivalta pikkuvideolta, mutta vastaa oikeasti varmaan lähemmäs 40 tärisevin käsin kuvattua videota ja 10 tunnin editointia!
Editointi alkaa ehkä hieman enemmän jo sujua, mutta itse videon kuvaaminen kaipailee kyllä vakaampaa otetta ja sujuvampaa liikkuvuutta. Toisaalta menoa ja roisketta on itse videon sisältökin, joten sallin tälle pienen rosoisuuden ja tärinän, elämää se vain on.


3minuuttia 20 sekuntia Aussie Academy videota.
Jep, Aussie Blog Awards on muuttunut Aussie Academyksi, mikä pähkinänkuoressa tarkoittaa valittujen bloggaajien videoiden editointikoulutusta ja lopulta tätä itse sivustoa, missä videoista voi käydä äänestämässä suosikkiansa.
Tämä on minun Aussie Academy videoni.


3 minuuttia 20 sekuntia voittajavideota?
Palkintona on vielä aika upea matkalahjakortti, mutta suoraan sanottuna tuskinpa. Mukana on aika monta upeaa videota ja on todella vaikea villeimmissä unelmissakaan miettiä voittamista. Voittamista mihin tarvittaisiin niin paljon yleisön ääniä ja asioita mihin lopulta ei itse voi vaikuttaa.
Mutta se ei pois lue sitä, etteikö tuon kaltaisesta palkinnosta saisi ihan vähän haaveilla! Olen aina ollut kunnon haaveilija tyyppiä ja kerran nukkumaan mennessäni leikittelin ajatuksella, minne lähtisin jos joskus jonkun tällaisen matkalahjakortin voittaisin.

Australia! Lähtisin australiaan. Se oli heti päällimmäisenä mielessä. Australia missä tekisin paljon videoita! Videoita minkä sisällöstä te saisitte päättää :) Olisi hauskaa jos voisin arpoa vaikka 5 teidän videoideaa, mitkä olisi PAKKO toteuttaa reissussa. Vaikka jotain noloakin, jotain kummallista. Jotain erilaista ja hauskaa sisältöä. Haha, sellaista minä tekisin Australiassa.

 

Mutta, pidemmittä puheitta nyt se 3minuuttia ja 20 sekuntia itse Kapkaupunkia.

Videon voitte katsoa TÄÄLTÄ :)
(löydätte sen sivun oikeasta laidasta kun scrollaatte hieman alaspäin)


(P.s kannattaa äänestää tuolta sivulta jotain videota, äänestäneiden kesken arvotaan Aussien tuotteita, Fotomanin tarjoama 750€ Canon-lahjakortti ja Trendin vuosikerta).

 

Mukavia videohetkiä ♥

Kommentit (34)

J

Moi Julia!

Taa video oli aivan kasittamattoman upee! Kylmat vareet meni pitkin kroppaa koko videon ajan, siis ei saatana millasta matskua oot tallentanu kameraan - ja ennen kaikkea mielees. Toivon sydameni pohjasta, etta voitat tan skaban, oot todella inspiroiva. :)

- J

bebe

Olipa ihana video. Tuli hyvä mieli tuota katsellessa. Mikäköhän siinä soiva kappale on? kun joskus löysin tämän blogin niin kommentoin, että se sai itkemään ja nauramaan. Vieläkin se saa hymyilemään ja nauramaan. Itkemään ei onneksi liian usein ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oi ihana <3 Kiitos että lueskelet ja naurat siellä vielä, merkitsee paljon :)

Kappale on Disclosure - Help Me Lose My Mind (Mazde Remix)

Erika

Ihana video, nyt iski semmonen matkakuume että oksat pois!
Mikä on muuten biisin nimi videossa? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Minullekin tulee aina kauhea hinku päästä takaisin kun katson tätä :)
Biisi on Disclosure - Help Me Lose My Mind (Mazde Remix)

sini

Wau!! Siis aivan mahtava video!!! Äänestin jo ja toivon et voitat :) jaksan aina ihmetellä että miten noin kaunis ja upea kroppainen on niin upea ja jalat maassa tyyppi myös sisältä päin.. oot sellanen ihminen, jonka kaveri olis ihana olla! :)

Alex

Toi video on aivan uskomattoman ihana:) Ihan kuin se musiikkikin olisi tehty juuri tuota varten. Mulla menee kans ihan kylmät väreet kuin sitä katsoo, toivon todella että voitat tämän kilpailun.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon! En usko että kilapilua voitan, mutta olen onnellinen tuosta videosta! Hassua, että itsekin pidän siitä niin paljon ja katson sitä aina vain uudestaan ja uudestaan :D

Oltsu

Heippa, Kysyisin millä ohjelmalla olet tehnyt videon? joutuuko musiikin lainaamisesta "pyytää" lupaa tai jtn? Mistä sait musiikin tähän?Itselläni olisi vastaavaa mielessä :)

Vierailija

Oli kyllä niin täynnä tunnetta ja hyvää fiilistä tuo video. Hyvinhän se kuvaus ja editointi näyttää jo sujuvan! Millä ohjelmalla olet editoinut? Haluaisin itsekin oppia tuon taidon. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram