Olen vähän sellainen ihminen, että muutoksien edessä en jää odottelemaan asioiden tapahtuvan itsestään. Sisältäni kuoriutuu aina jokin ylitoimelias Toivola ja haluan laittaa asiat mahdollisimman nopeasti järjestykseen.

Näin kävi tälläkin kertaa. Tiesin heti, että haluan muuttaa uuteen asuntoon ja halusin hoitaa asian pois alta mahdollisimman pian.

Kävin muutamassa näytössä ja päivystin asuntoja ahkeraan netissä, vaikka aluksi koko touhu kieltämättä tuntui ylivoimaiselta. Niissä asuntonäytöissä missä kävin, oli ihmisiä kuin sunnuntaimarkkinoilla. Siitä on aikaa kun viimeksi olen hakenut vuokra-asuntoa, enkä tiennyt että kilpailu on näin kovaa. Kaikilla hakijoilla kansioissa valmiina tulostettuna kaikki CV:stä suosituksiin ja palkkakuitteihin. Jopa klemmarilla oma kuva siinä pinon päällä. Jokainen yritti tietysti vuorollaan tehdä vaikutuksen välittäjään ja tuntui ihan kuin olisin asuntonäytön sijaan pyllähtänyt johonkin unelmien poikamies sarjan kuvauksiin, missä pitää tähän yhteen henkilöön tehdä heti lähtemätön vaikutus. Huh, ja vaikka olisin toki voinut koittaa olla vähän enemmän päällekäyvä ja valmistautua paremmin, tuli ihan rehellisesti sellainen olo että haluan vain käpertyä yksin johonkin nurkkaan.

 

Muutama ihan kiva asunto menikin ohi, mutta lopulta olen siitä todella tyytyväinen. En osannut edes aavistaa, että täydellinen asunto minulle odottaa ihan nurkan takana. Löysin sen erään asuntovälitysfirman sivuilta ja tiesin heti että tämä minun on pakko saada. Kauhukseni vain huomasin, että näyttö oli ollut juuri edellisenä päivänä, mutta yrittänyttä ei laiteta, joten soittelin välittäjälle perään ja selitin ummet ja lammet siitä miten minun on saatava juuri tämä asunto.

Ja lopulta minä sain sen! En tiedä millä tuurilla, päättäväisyydellä vai onnekkaiden sattumusten summilla, mutta se paras vaihtoehto kaikista katsomista asunnoistani on nyt uusi kotini.

 

 

Ja täällä minä nyt tätäkin kirjoittelen, uudessa hieman keskeneräisessä asunnossani, mutta asunnossa mikä tuntui heti ensimmäisenä yönä omalta, turvalliselta ja kotoisalta.

Kuinka kummallista on, että minä maailman pahin aamutorkkuja herään täällä aina ennen herätyskelloani? Välillä jopa vähän liiankin aikaisin, en kai vain malta nukkua! Olen kai liian innoissani, haluaisin vain koko ajan laittaa paikkoja ja fiilistellä uutta kotia.

Kommentit (52)

Vierailija

IHANAN näköstä! Itekkin muutan lauantaina enkä malta pysyä pöksyissäni :D Ihanaa päästä laittamaan paikkoja!

Ihana

Erikoista että olet löytänyt noin kauniin vuokra-asunnon! Paljonko siinä on neliöitä, ja missäpäin Helsinkiä sijaitsee? :)

Vierailija

Oi kun siellä näyttää kauniilta! Onnea uuteen kotiin :) Saa laittaa lisääkin kuvia.. ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kaksio :) Täällä tosin on vielä tuollainen "walk-in closet" tyyppinen rataisu minkä päällä on parvi :)

milkainnamaaria.bellablogit.fi

Onnea uuteen kotiin! Näyttää aivan upeelta, niin kodikasta ja tyylikästä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tämä on kyllä niin kodikas :) Hyvä kun haluan edes lähteä minnekään kun viihdyn vaan kotona niin hyvin :D

Adelaini

Näyttää tosi kivalta! Onko tämä yksiö vai kaksio ja jos saa kysyä niin kuinka korkea vuokra? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kaksio :) Ja melko korkeahan vuokra tässä on kun sijaitsee aika keskustassa, mutta en halunnut tinkiä sijainnistakaan :D

RouteAlice

Tuo Blitz Riesling on aivan ihanaa viiniä! Jos et ole maistanut, niin suosittelen myös Kunfu girliä ^.^

Lisa

Missä uusi asuntosi sijaitsee ja teetkö vielä esittelypostausta kun kaikki on valmista? Milloin aloit metsästämään asuntoja? Mihin Lauri muuttaa?

Maria

Tervetuloa uuteen omaan kotiin!Vähän huomaan tunteen "kapeammaksi"kauan sitten tehdyn asuntoesittelyn sijaan, mutta minä niiiin kaipaan niitä vessan siivouspäivityksiä ja muita arkisia päivityksiä sinulta!!!Toivottavasti saadaan niitä täältä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla että muistat niitä aikoja vielä :) Itsekin tykkään arkisista potauksista ja varmasti niitä nähdään vielä! Halusin laittaa vain vähän kuvia nyt kun täällä on aika keskeneräistä vielä :)

mintt

Ihmeellinen juttu, muutin myös alkuviikosta uuteen kotiin yksin ja olen joka aamu herännyt ennen herätyskelloa, mikä ei todellakaan ole tyypillistä minulle! Toivottavasti tämä ei ole ohimenevää.. :D onnea uuteen kotiin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, mistäköhän se on aikoinaan ostettu.. En millään muista, mutta en yllättyisi jos vaikka jostain ihan perus Ikeasta :)

peilikuva

Oi, näyttää niin kauniille! Toivottavasti olet onnellinen. Tai no, tiedän, että olet. Hupsua, enhän edes tunne siuta :)

jaana

Mulla sama tilanne menossa, ero pitkästä suhteesta ja muutto yksiöön. Mä tosin päinvastoin kuin sinä, oon todella hitaasti saanu muuton onnistumaan ja tuntuu järkyttävän isolta hommalta alkaa pakkailemaan :/ lisäksi kun vielä pohtii onko ero oikea ratkaisu. Onko sulla ollu samanlaisia fiiliksiä ja onko vinkkejä miten jaksaa eteenpäin?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aina kun tuli haikeita fiiliksiä, muistutin itseäni miksi erottiin, tai pikeemminkin miksi ollaan pitkitetty eroa niin pitkään. Aina kun sitä vain rupeaa epäilemään, ylianalysoimaan ja haikailemaan. Joskus on vain pakko mennä eteenpäin ja joskus on pakko vaan ylittää se isoin kynnys. Sen jälkeen helpottaa! Itse otin 3 päivää pakkailua/muuttoa ja päätin että noina kolmena päivänä teen kaiken eikä muuta vaihtoehtoa ole. Lopulta muutto meni todella helposti ja kun pääsi uuteen asuntoon niin tiesin heti että ratkaisu oli oikea. Oli hyvä olla :) Toivottavasti sinullakin on vielä hyvä olla, kaikki tsempit sinne <3

JessiH

Hieman myöhässä täällä ihastelen näitä kuvia, mutta apua miten ihanalta näyttää!! :) onnea uuteen ihanaan kotiin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram