Muistaako joku vielä, kun maanantaina 26. maaliskuuta vuonna 2012 kerroin että blogini, hölmöt juttuni, kaikki kuvani, reseptini ja kirjoitusvirheeni muutamme Indiedaysille?

Olin silloin samaan aikaan sekä innoissani, että kauhuissani. Se oli viimeistään se hetki, kun piti myöntää itsellensä, että blogiani tosiaan lukee muutkin kuin äitini ja muutama muu. Ja myös se hetki kun piti läimäyttää itseään poskelle ja sanoa, että ole nyt vain ylpeä ja mene pää pystyssä eteenpäin.

No, pää on pysynyt pystyssä ja blogi kasvanut reilussa vuodessa vielä isommaksi, mutta jos tuolloin olin innoissani, niin voin kertoa, että nyt innokkuus on vähintään triplamäärissä – nimittäin jälleen on muutosten aika!

Loistavien sellaisten.   Indiedaysillä minua on  kohdeltu hyvin ja kiitokset kuuluvatkin ystävilleni siellä kivasta puolestatoista vuodesta, mutta kun uusia ovia avautuu ja tuntuu siltä että on aika lähteä, niin silloin pitää mennä. Pakata blogi virtuaaliseen matkalaukkuun ja lähettää uuteen kohteeseen.

Kohteeseen, Jonka tarkkaa määränpäätä en vielä vain valitettavasti voi paljastaa – Tiedän ärsyttävää, mutta se tieto kantautuu korviinne ihan tässä muutaman päivän sisällä ja pidän huolen siitä, että pysytte matkassa mukana. Toivottavasti haluatte pysyä matkassa mukana?

Täällä Indiedaysillä minä kirjoittelen viimeistä kertaa 21.8 ja oli uusi paikka nyt mikä tahansa, niin toivon, että sanomattakin on selvää; sisältö pysyy samana. Minäkin pysyn samana, joten hölmöt höpötykset, oudot otsikot, reseptit, sekä ravintolahehkutukset, vaatevalinnat ja maailmanvalloitukset eivät katoa minnekään.

Paitsi uuteen ihan mielettömään ympäristöön tietenkin! Tässä vähän esimakua siitä, mitä olemme siellä puuhailleet.Pian kuulette enemmän :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram