Hiusmokianne lukiessa meni ihan pieni ja hauska tovi. Suokaa anteeksi että olen ehkä saattanut hieman naurahtaa värikatastrofeillenne, pilalle menneille permanenteille ja mitä oudoimmille kommelluksille. En tehnyt sitä ilkeyttäni. Opin myös näistä paljon, tiedän nyt että metallipinni päässä ei kannata mennä uimaan, kampaajaksi ei ehkä kannata valita eläkeikää hipovaa ihmistä, ellei itse ole jo mummonpäivillä ja sinisellä huulipunalla ei kannata lähteä värjäämään tukkaansa (olisin hirveästi halunnut tehdä juuri niin).

Jokainen kommentti oli mahtava, mutta mahtavia oli myös paljon. Nostin näistä ihan muutaman esille ja viimeinen on sitten arvonnan voittaja.
(Onneksi olkoon Tinttu, olen lähettänyt sinulle sähköpostia).

Kuvat: weheartit

Kommentit (17)

Elli

Hahah kiitos näistä piristyksistä ♥ Onneksi itse en ole hiuksillani hölmöillyt (vielä!!), jos ei lasketa lapsuusajan polkkatukkaa, mihin tosin mulla ei tainnut paljon olla silloin alle 10 vuotiaana sanavaltaa...

http://id-bn.blogspot.fi

Silja_

Kiitos näistä :'D. Oli kyllä hankalaa lukea duunissa näitä kun ei voinut olla nauramatta (tosin ei ole eka kerta kun kikattelen yksinäni työpisteelläni...) :).

susa k.

OMG jos muodonmuutosleikin voitti joku näistä, hän on todella sen ansainnut! :) Mä muistan kun piti osallistua tuohon ja luin edellä olleiden katastrofitarinoita, ja totesin lopulta etten edes kehtaa osallistua, että mun pari senttiä vähän väärän pituinen kuontalo ei tosiaan ansaitsis edes voittoa :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juu ei omatkaan pilalle menneet blondit kutrit enää kovin pahoilta tuntuneet. :D
Kaikki olisivat ansainneet voiton :)

aino

En tarkoita olla töykeä mutta oletteko vielä yhdessä miekkoses kanssa? Aivan ihana blogi kiitos

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.