Ostin uuden tyynyn. Pään mukaan muotoutuvan, ergonomisesti muotoillun erikoistyynyn.
Se lensi heti ensimmäisenä yönä lattialle.
Ostin sen tyynyn koska olin heittänyt lattialle viime aikoina jokaisen aikaisemmankin tyynyn. Ajattelin että vika on tyynyn, mutta tyyny ei olekaan tehnyt mitään väärää. Minä vain en ilmeisesti enää tykkää nukkua tyynyillä.

Ennen muuten nukuin myös aina kyljelleen. Nyt nukun selälleen, mahalleen, kyljelleen, tai minkälaisessa kippurassa tahansa.

Ennen join myös aamuisin kahvia. Nyt tekee enemmän mieli teetä. Ennen olin sitä mieltä että pakko osata tehdä kaikki itse, koota hyllyt, vaihtaa renkaat ja varmaan viemäritkin korjata. Nyt kuka vaan saa tehdä ne jos haluaa. Ole hyvä siitä vaan. Ennen olin niin paljon ujompi, nyt puhun vähän liikaakin.
Ennen olin hyvin tarkka ulkonäöstäni, nyt osaan ottaa rennommin. Ennen olin jyrkästi jotain mieltä ja nyt viiden vuoden jälkeen olenkin erimieltä. Ennen olin paljon kylmempi, nyt kaikki saa halata.

Aamulla maatessani sängyssä - ilman tyynyä, mietin miten paljon sitä onkaan viime vuosien aikana muuttunut. Välillä tuntuu, että en pysy itsekään oman itseni perässä. Pitää melkein muistuttaa että muutos on ihan okei. Ei tule sitten yllätyksenä omat oudot valinnat, tai kummalliset käyttäytymiset.

Pääasia, että kaikki on kuitenkin kivaa ja asiat erityisen hyvin.

Minulla ei ollut mitään erityistä pointtia tässä. Piti kirjoittaa uudesta pöydästä, minkä Lauri kokosi. Siitä tuli hieno ja annoin omenan kiitokseksi. Ei kai siitä sen enempää sittenkään.
Ehkä myöhemmin. Meihin on nimittäin iskenyt sisustusinto. Asuntomme kokee vähän muutoksia ja kohta täällä näkyy pitkästä aikaa taas paljon kotijuttuja.

 

Kivaa viikonloppua.

Kommentit (35)

M

Niin hassu, ja silti seesteinen ja tyyni postaus. Ihanan uneliaita kuvia, ja pohdintasi elämän muutoksista on sekä suloista että kypsää. Virkistävin pitkään aikaan missään seuraamassani blogissa. Joskus tätäkin !

xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pitää kirjoittaa useammin kuulumisia ehkä :) Olen miettinyt paljon, että olisi kiva päästää teitä vähän lähemmäs.

peilikuva

Ihanan ihana postaus jälleen <3 kysymykseni ei oikeastaan liity mitenkään mihinkään, mutta. Millä muokkaat instagramin kuvia? Entä minkä merkkisiä urheiluliivejä käytät? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos (:
Instagram kuvia muokkaan afterlight aplikaatiolla ja perus instagrammin muokkauksilla ja Käytän Shock Absorber urheiluliivejä - ihan parhaita!

tipi

Mulla tuli heti mieleen ku luin tätä et sun täytyy olla raskaana?! Heh :) Et kyl varmaan oikeesti oo mut tuli vaa miälee noista kaikista muutoksista ja uusista mieltymyksistä.. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Muokkailen aika monilla ohjelmilla. Riippuu vähän millaista lopputulosta haluan ja joskus saatan muokata samaa kuvaa kolmellakin eri ohjelmalla, kun kaikista ei saa kaikkea :D
Usein käytän Pixlra ja Pixelmator ohjelmaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Käytän useampaa muokkausohjelmaa (olen aika huono niissä :D) Useimmiten kuitenkin Pixlr.com ja Pixelmatoria. Niillä tein nämä kuvat.

emppu

Olen lukiolainen ja huomasin itsestäni paljon samoja piirteitä, kuin sinulla ollut. Parhaiten osui nappiin kylmyys, ujous ja tarkkuus ulkonäöstä! Juuri ne piirteet, mistä haluan eroon ja olen piettänyt sitä jopa mahdottomana, tyyliin '' eihän ihiminen voi muuttua'' mutta lukiessani sinun tekstisi tajusin, että tuskin se onkaan niin mahdoton asia, jokainen voi muuttua!! Kiitos kivasta ja herättävästä tekstistä! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla että herätti ajatuksia :)
Ja kyllä onneksi voi muuttua. Olin joskus ujo kuin orava! Mietin, että ei tästä mitään tule, mutta nyt olen jotain aivan muuta. Elämä on liian lyhyt olemaan kylmä ja ujo, eikö? ;)

mirsu

Ihana söpö Julia! Vaikutat niin mahtavalta tyypiltä, ettei mitään rajaa. :) Tekstisi ovat aina niin mukavia ja lämminhenkisiä, tulee hyvä mieli niitä lukiessa.

emma k.

Hei! Onko tossa perfect holiday picture postauksessa avoautokuvassa sun vieressä istuvalla tytöllä blogia? Ajattelin että jos on samantyylinen kun omasi niin lukisin mielelläni. Ps. Sulla on kyllä hauska kirjotustyyli :D Ihana että kaikki ei ole samaa höttöä tyylillisesti vaikka onkin muodista kyse.

jenni

Mulla käy uusien tyynyjen kanssa AINA noin et ne lentää lattialle. Sitten niiden päällä pitää istua monta kuukautta jotta ne litistyy vaikka ostaisin sen litteimmän. Ehkä seuraavaksi ostan sellaisen vauvoille tarkoitetun....plaah...tai sitten nukun ilman... =D

Noora

Ihanasti kirjoitettu ja kauniit kuvat, juuri tälläisiä postauksia lisää! kävi hymyilyttämään. kiitos sinulle siitä :)

marika

Kiva kun on välillä tällaisia spontaaneja kuvia :) Sun blogia on myös niin kiva lukea. Päivität usein ja kirjoitat hyvin. Yks niistä harvoista blogeista, mitä käyn usein kurkkimassa :) Piristää kummasti päivää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat