Eilen tuli sadetta sitten oikein kunnolla, tumma pilvi peitti nopeasti kirkkaan taivaan ja seuraavaksi kadut vain tulivat virtaavaa vettä. Minusta se oli jotenkin kaunista. Varsinkin kun huomasin sateenkaaren alkavan asfaltista juuri autoni vierestä. Hyvä etten hypännyt ikkunasta! Olen halunnut aina seistä siinä sateenkaaren alussa, en tiedä miksi, mutta toisaalta miksipä ei.


Sateenkaarenvärejä oli enemmän muuten asfaltissakin kuin tämän postauksen asuissani. Kokosin tähän kesäsuosikkejani ja muutamaa kukkakimonoa lukuun ottamatta näyttää todella mustavalkoiselta.
Eipä siinä, minä olenkin aina mieltänyt kokovalkoisen kesän lempivärikseni ja sen kanssa useimmiten käsikädessä kulkee helpoiten musta.
Ehkä syksymmällä sitten kurotellaan sinne sateenkaareen päin, ainakin eilen jo innoissani hypistelin VeroModan uuden liikkeen avajaisissa kaikkea muuta kuin sitä valkeaa kangasta.

Nyt menen hypistelemään vaatteita matkalaukkuuni, lennän tänään Berliiniin!

Kommentit (6)

roosa

Tykkään sun tyylistä hurjan paljon! Pienenä postaustoiveena olisinkin kuulla mistä saat inspiraatiota pukeutumiseesi! :)

pony

hei kuinka monta tuntia on ollut sun pisin kento ja minne ja onko koskaan ollut pahaa turbulenssia tai muuta "pelottavaa"? pelkään lentämistä ja muiden kokemukset rauhoittaa..minun pitäisi lentää tukholmaan taika osloon kaverin kanssa :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pisin on ollut ehkä jtn 15h? Ei ole ollut mitään kovin pelottavaa koskaan :) Yritän aina vaan rentoutua koneessa, koska panikointi ei vain auta mitään ja pelolle ei kannata antaa yhtään valtaa. Toivottavasti lentonne menee mukavasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat